Zunanje žaluzije

V današnjih dneh je vse bolj pogosto, da z opremljanjem naših bivalnih prostorov, sledimo modnim trendom, saj se tako dobro počutimo, ko vstopimo v naše prostore in je vse moderno ter novo. To vpliva tudi na samo udobje, ki pa je zelo pomembno. Udobje vpliva tudi na naše počutje, zato je pomembno, da se v naših prostorih počutimo udobno ter lagodno.

Zunanje žaluzije so zagotovo pomemben dejavnik pri kontroliranju udobja, saj nam omogočajo, da se skrijemo pred soncem in sončnimi žarki, ko to želimo. Le te se praviloma uporabljajo na zunanji strani steklenih površin, lahko pa se uporabljajo tudi za zapiranje prostorov, teras in balkonov.

Zunanje žaluzije so lahko nadometne s pokrivno masko ali podometne s podometno masko, kar nam omogoča tudi, da se žaluzije skrijejo pod fasado in dajo poseben estetski videz. Z njimi pa lahko poleg svetlobe kontroliramo tudi našo zasebnost, saj lahko poskrbimo, da nihče ne vidi v naše prostore.

Tende se uporabljajo za vrtove, terase in balkone

V vročih poletnih dneh si vedno želimo, da imamo nek kotiček, v katerega se lahko umaknemo v senco in se bomo tako dobro počutili. A v vročih poletnih dneh je okrog naših bivalnih površin težko najti seno, če za to nimamo ustreznih pripomočkov, ki pomagajo k ustvarjanju le te.

Tende so torej idealna rešitev za vse, ki si želijo na svojih vrtovih, balkonih in terasah ustvariti magično senco, v katero se bodo lahko skrili, ko bodo bežali pred vročino in sončnimi žarki. Odlične so tudi za druženje na terasah in vrtovih, saj nam dajejo udobje in posledično sproščeno vzdušje.

Tende pa nas zaščitijo tudi pred dežjem. Tako nam dež ne more pokvariti druženja na svežem zraku, saj je poskrbljeno, da nas le ta ne bo zmočil in bomo uživali v druženju in v svežem zraku.