Zaščitna stekla za telefon lahko z enostavnim klikom, kupimo tudi preko spleta. Ker so zaščitna stekla precej draga, uporabniki telefonov vedno iščejo boljše možnosti za nakup. Spletni nakupi postajajo vse bolj domači. Ljudje jim vse bolj zaupajo, saj so opazili, da so strani, ki so na voljo v Sloveniji izredno varne. Dober trgovec si ne bo privoščil nezavarovane linije za prodajo, saj je ob najmanjši napaki lahko ob celoten posel. 

Zaščitna stekla za telefon lahko v paketu kupimo tudi v različnih spletnih akcijah, kjer bomo za zelo ugodno ceno prejeli tudi 3 zaščitna stekla. To je veliko bolje, kot nakup enega samega zaščitnega stekla pri prodajalcu telefonov. Tudi zaščitno steklo se namreč rado poškoduje, zato je odlično, če imamo na zalogi vsaj enega, ki ga uporabimo, ko se naše poškoduje. 

Zaščitna stekla za telefon se morajo dobro prilegati našemu modelu telefona, zato moramo biti pozorni, da se odločimo za pravilen model. Dobre spletne trgovine imajo natančno navedene podatke, zato se pri nakupu praktično ne moremo zmotiti. 

 

Huawei servis v Sloveniji

Huawei servis je postal v Sloveniji izredno iskan. Vedno več strank zaupa blagovni znamki Huawei, saj se njihovi pametni telefoni skorajda nikoli ne pokvarijo in imajo zelo dolgo življenjsko dobo. Življenjska doba telefona pa je za uporabnika bistvenega pomena, saj si nihče ne želi, vsako leto kupiti nov telefon, zaradi okvare starega. 

Huawei servis pa kljub temu obišče precej ljudi, ki so primorani popraviti telefon. Največ uporabnikov potrebuje zamenjavo stekla, ki se zelo rado razbije ob padcu. Do padca navadno pride zaradi nepazljivosti ali zaradi nepravilne uporabe. Veliko ljudi uporablja telefon med hojo, kar ni priporočljivo zaradi več razlogov. Med hojo smo namreč premalo pozorni na napravo, ki jo bomo tako prej izpustili iz rok, če se bo zgodilo kaj nepredvidljivega. Poleg tega pa je hoja s telefonom nevarna tudi za naše zdravje, saj lahko nevarno pademo in se poškodujemo.