Vrtna vrata

Vrtna vrata omejujejo vstop na vaš vrt. Vrt predstavlja ogledalo številnih domov, zato je celoten izgled okolice hiš vedno bolj pomemben. Zato tudi proizvajalci vrat vedno več svoje pozornosti namenjajo tudi estetskemu izgledu vrtnih vrat. Vedno bolj stremijo k temu, da vrtna vrata sovpadajo z videzom okolice, same hiše in celotnim preostalim ograjnim sistemom. Zaradi tega je ponudba različnih vrat zelo pestra in zadovolji visoka pričakovanja najbolj zahtevnih kupcev.

Vrtna vrata za naš vrt lahko poiščemo kar preko spleta. Široka izbira različnih vrtnih vrat nam daje možnost, da si izberemo vrtna vrata po naših željah. Opazili bomo široko paleto barvnih odtenkov, kot tudi različno izvedbo vrtnih vrat. Ponudba na spletu je resnično zelo pestra, hkrati pa imamo možnost primerjave cen različnih ponudnikov. Na spletu lahko poiščemo tudi kontaktne podatke, preko katerih navežemo stik s prodajalcem. Le ta nam bo pred nakupom ustrezno svetoval in pripravil za nas cenovno ugodno ponudbo.

Drsna dvoriščna vrata vam brez težav lahko naknadno montirajo

Drsna dvoriščna vrata so namenjena ograjevanju dvorišč z javnimi površinami, in hkrati predstavljajo prehod avtomobilov in ljudi iz zasebne na javno površino ter obratno. Drsna dvoriščna vrata za svoje odpiranje in zapiranje ne potrebujejo veliko dodatnega prostora, zato so priljubljene predvsem med uporabniki manjših dvorišč. Odpirajo in zapirajo se lahko na podlagi talnih profilov, ali pa so samonosna.

Če ob sami novogradnji, niste načrtovali drsnih dvoriščnih vrat, se lahko za njih odločite tudi naknadno. Samonosna drsna dvoriščna vrata ne zahtevajo velikih dodatnih gradbenih posegov v okolje, saj za svoje delovanje ne potrebujejo talnih profilov. Na drugi strani pa drsna dvoriščna vrata s talnimi profili zahtevajo vgradnjo le teh v tla. V primeru, ko imate že na primer položene tlakovce, to zahteva nekoliko več dodatnega časa pri montaži. Vendar pa tudi to ni ovira za najbolj zanesljivega izvajalca, ki vam drsna dvoriščna vrata montira.