karcher K7

Pri besedi Karcher K7 ni potrebno izgubljati veliko besed, saj je to eden izmed najbolj zmogljivih in kakovostnih čistilcev na tržišču. Lahko bi se reklo, da tovrstna naprava skorajda nima nobene konkurence na svojem področju dela. Ponaša se s svojo vrhunsko dodelanostjo in izdelavo. Karcher K7 vas zagotovo ne bo razočarali.

Zakaj vam ne bo žal, če se odločite za nakup Karcher K7?

Žal vam zagotovo ne bo, saj je izdelan iz najboljših materialov. Pri izdelavi so se potrudili, da je narejen tako, da je izredno enostaven za uporabo, da ima lahko nosljivost ter čim več uporabnih funkcij, ki vam pri čiščenju doma in drugih prostorov pridejo zelo prav.

Čistilna pištola pri tem čistilcu je  takoj pri roki, ob kratkih prekinitvah dela pa se skupaj z razpršilno cevjo lahko začasno odloži. Tudi Multi Jet razpršilna cev 3 v 1 je izjemno praktična. Pri preklopu med visokotlačnim delovanjem in uporabo čistilnega sredstva ni treba menjavati razpršilne cevi, kar vam prihrani veliko časa. Tudi njegovo držalo je ergonomsko izdelano, ki ima možnost prilagoditve višine.

Oprema tega čistilca je talna šoba, visokotlačne pištole, visokotlačna cev, teleskopski ročaj, soft bag, vodno hlajen motor, integrirani filter za vodo in adapter za priključek vrtne cevi.

Kje si lahko ogledate ponudbo za čistilce Karcher K7 in kje lahko naročite še ostale modele?

Ponudbo tega in še ostalih modelov si lahko ogledate na spletu, kjer boste lahko pregledali zelo širok spekter raznih čistilcev. Naročite jih lahko direktno na Katcher spletni strani ali pa na spletni strani ostalih ponudnikov. Dobro preberite specifikacijo, njegove lastnosti, zmogljivost in iz katerih materialov je izdelan. Prav tako med seboj primerjajte cene, saj se te močno razlikujejo od ponudnika do ponudnika.

Če imate morda težave pri izbiri in dodatna vprašanja, se vedno lahko obrnete na pomoč strankam oziroma strokovnjakom, ki vam bodo z veseljem svetovali.