Visokotlačna pištola

Visokotlačni čistilci se danes nahajajo že skoraj v vsaki domači delavnici. Če ne drugega, so dobrodošli pomočniki pri pranju naših vozil. Obvezen sestavni del visokotlačnih čistilcev je visokotlačna pištola, ki poskrbi za ustrezen tlak in pretok vode. Ob trdovratnejši umazaniji se priporoča čiščenje z večjim tlakom in pretokom vode, ob manjši umazaniji pa ravno obratno. V primeru uporabe visokotlačnega čistilca za čiščenje bolj občutljivih površin, je potrebno biti glede tlaka bolj previden, saj jih lahko poškodujemo.

Pri tem nam je lahko v veliko pomoč kakovostna visokotlačna pištola. Ker je tehnologija čistilne tehnike v zadnjih letih močno napredovala, so rezultat tega visokotlačne pištole, ki nam omogočajo uravnavanje tlaka glede na površino in stopnjo umazanije. S takšno visokotlačno pištolo je delo zelo preprosto, saj lahko sproti nadzorujemo tlak in ga po potrebi glede na situacijo povečamo ali zmanjšamo, ne da bi pri tem prenehali z delom.

Karcher K 7 vedno poskrbi za čistočo zunanjih površin

Visokotlačni čistilci so danes med uporabniki izjemno priljubljeni, saj so vsestransko uporabni za čiščenje različnih zunanjih površin. Najpogosteje jih uporabljamo za pranje naših jeklenih konjičkov, koles, teras, tlakovcev, vrtnega pohištva, zunanjih stopnic in še marsičesa drugega. Z visokotlačnimi čistilci čiščenje ni več nadležno, še posebej, če za svoje potreb izberemo najprimernejši model. Med trenutno najbolj aktualnimi je tudi visokotlačni čistilec Karcher K 7, ki je znan po svoji kakovosti in prilagodljivosti.

Mnogi uporabniki so ob nakupu visokotlačnega čistilca v dvomih, kakšen tlak in pretok vode izbrati. Sedaj so tovrstne dileme popolnoma odveč, saj je Karcher K 7 eden od visokotlačnih čistilcev, pri katerem je s pomočjo visokotlačne pištole tlak vedno pod nadzorom. Ta model visokotlačnega čistilca vam omogoča, da tlak sproti prilagajate površini in stopnji umazanije. Čiščenje je sedaj z visokotlačnim čistilcem Karcher K 7 še bolj enostavno in učinkovito, zadovoljstvo uporabnikov pa popolno.