projektor

Ne morete verjeti koliko ljudi sanja o tem, da bi lahko doma imeli svojo lastno kino dvorano, tukaj se ne gre samo za hišni kino v dnevni sobi z odličnim zvočnim sistemom in velikim zaslonom, ne, tu se gre za to, da bi namestili na neki steni projektor in se nato lahko prav vsak večer, ne glede na to, kaj bi si želeli, samo usedli na kavč, izbrali film in uživali v odlični sliki, ki bi zavzemala celotno seno in bi jo spremljali odlični zvočni efekti.

Dandanes to niti ni nujno samo neka želja, ki jo nekoč imaš, saj je projektor čez leta postal veliko bolj normalna stvar, ki se kar pogosto namešča v domovih, še posebej v tovrstnih dvoranah, ki so namenjene uživanju tekem na velikem zaslonu ali odličnih filmov, tako globokih, kot samo filmskih uspešnic. Ne glede na to zakaj si želite projektor pa je to konec koncev skoraj da vseeno. Na trgu se nahajajo mnogi projektorji, ki se razlikujejo predvsem po cenah in sami kvaliteti, seveda pa je jasno, da prav vsak projektor ni primeren za v povprečno dnevno sobo, predvsem kar se velikosti tiče. Najbolj pomembno pa je, da vemo, kako bomo napravo namestili.

Nosilci za projektor pridejo v mnogih različnih vrstah in oblikah. Lahko se odločimo za stojalo, ki je primerno za majhne prenosne projektorje, lahko pa se odločimo za to, da bomo investirali v večji nosilec. Najbolj popularni so nosilci za projektorje, ki se vpnejo v strop in tako omogočajo nemoteno gledanje kljub temu ,da se ljudje premikajo okoli kavča. Seveda so na voljo tudi nosilci za projektorje, ki se pritrdijo na steno in tako omogočajo bolj trdno podlago, vendar nižja pozicija pomeni, da mogoče kdaj bodo motil sliko s sencami seveda pa nosilci za projektorje poskrbijo za to, da so projektorji na varnem.