steklene stene

Steklo je še toliko boljša izbira v prostorih, ker z njim prostore lahko razdelite tako, ne da bi pri tem porušili njihovo kontinuiteto. Uporabniki steklene stene se lahko pohvalijo s številnimi prednostmi. Če pa se želijo izogniti nezgodami pred dokaj nevidnimi steklenimi predelnimi stenami, pa si na njih lahko na primer omislijo zavese ali kaj podobnega. 

Izjemno priljubljene so tudi barvne steklene stene, ki v prostor prinašajo tudi zelo velik estetski doprinos. Če je steklena površina vaše stene prevelika, jo lahko razbijete z uokvirjeno strukturo z več pravokotnimi polji. Steklena stena takšne vrste deluje zelo moderno pa tudi elegantno. 

Lahko pa se v svojem domu ali katerem koli drugem objektu lahko odločite le za delno stekleno pregrado. S tem boste steklo v prostor vključili zgolj kot okrasni element in ga nikakor ne bo preveč. Še zlasti je to dobrodošla rešitev za stopnišča ali za razmejevanje kuhinjskega prostora od jedilnice. Steklo dobro ločuje prostore, a obenem zadrži tudi nekaj povezanosti ter odlično preglednost med prostori. 

Kazalo vsebine

ALU vrata na vhodu 

Vhodna vrata so izjemno pomemben kos pohištva. Vsekakor je zanj pomembno, da je lep že na prvi pogled, a enako kot to ali morda še bistveno bolj je pomembneje, da so vhodna vrata narejena iz najbolj trpežnih materialov, kot je na primer aluminij. 

ALU vrata na vhodu so zato odlična izbira za marsikaterega zahtevnega kupca, ki se dobro zaveda, kako pomembna je varnost na domu. 

Sicer pa so ALU vrata lahko postavljena tudi kam drugam. Na trgu lahko izbirate med številnimi različicami, po drugi strani pa si takšna vrata lahko naročite tudi po meri. To se vam splača storiti tedaj, kadar so vaše mere nekoliko nenavadne. Najbolje je, da proizvajalca vrat povabite k sebi na dom, kjer vam pomaga pri meritvah. Nato se loti izdelave vrat, obenem poskrbi tudi za njihovo montažo.