vinilna talna obloga

Vinilna talna obloga je v zadnjem času postala priljubljena. Ljudje so se redko kdaj odločali za vinilno talno oblogo, saj je bila na slabem glasu. Predstavljali smo si, da je vinilna talna obloga iz plastike, nekakovostno narejena in hitro uničljiva

Mogoče je bilo res tako, vendar časi se spreminjajo. Vinilna talna obloga je skozi leta pridobila pozitiven sloves. Kupcu je postala cenovno dostopna, izdelava je postala kvalitetna, vzdrževanje in polaganje enostavno.

Vinilna talna obloga je tudi enostavna za čiščenje. Umazana tla pobrišemo z mokro krpo, ki smo jo prej pomočili v čistilo za tla. 

Vinilna talna obloga ni tako občutljiva kot parket. Edina njena pomanjkljivost pa je, da se na njej poznajo male praskice. Le te lahko nastanejo od premikanja pohištva, hoji z visokimi petami, kak močan udarec ob tla, na primer padec lonca. 

Polaganje vinilne talne obloge je dokaj enostavno. Sploh, če se odločimo za vinilno talno oblogo, ki se polaga na klik.

Kazalo vsebine

Notranja vrata iz stekla 

Notranja steklena vrata so postala mnogo bolj popularna. Okoli 40 let nazaj so imeli lastniki stanovanjskih objektov na notranjih vratih majhna okenca. Skozi leta pa so se steklene površine na vratih povečevale

Notranja steklena vrata si izberejo ljudje, ki si želijo, da jim v prostor prodre svetloba. Lahko vam v prostor postopoma kaplja sončna svetloba, lahko imate notranja steklena vrata na sončni strani in imate v prostor močno svetlobo.

Mnoge pa je motilo, ker se skozi steklo vidi vse. Človek preprosto izgubi svojo zasebnost. Nato so se spomnili na neprosojno steklo, skozi katerega se ne vidi, oziroma je pogled za meglen. Lahko so se kupci odločili tudi za steklo skozi katera vidiš iz sobe, gost pa ne vidi v sobo. 

Notranja steklena vrata pa se lahko okrasi z različnimi vzorci, risbami, mozaiki in barvami. V steklo lahko tudi vstavite palčke iz kovine, različne barve, da popestrijo vrata.