Električni viličarji

Imate podjetje s prehrano in iščete ustrezen pripomoček za prenos tovora iz enega konca skladišča na drug konec? V ta namen so izjemna rešitev električni viličarji, ki so uporabni skoraj v vsakem skladišču, saj so hkrati zelo dobro vodljivi in zmogljivi, po vrhu pa imajo sila enostaven pogon na elektromotor. Takšen pogon je zelo tih in čist, kar je v prehranski industriji in manjših tesnih skladiščih zelo priporočljiv. Električni viličarji in njihovi motorji so izredno varčni in kvalitetni.

 

Električni viličarji pri svojem obratovanju ne izločajo izpušnih plinov, zato dobro obratujejo v vseh zaprtih prostorih, torej skladiščih in trgovinah. Njihovo delovanje ne povzroča hrupa, zato blagodejno vpliva na skladiščnike. Ker se morajo električni viličarji polniti, jih je potrebno umakniti od tehnoloških procesov in polnilnemu mestu zagotoviti dovod svežega zraka. Inovativna tehnologija tovrstnih viličarjev zagotavlja impresivno vodljivost in zmogljivost v povezavi z minimalnimi stroški rednega vzdrževanja.

 

V iskalnik vpišite viličarji rabljeni in našli boste najboljše ponudnike rabljenih viličarjev

 

Imate podjetje v katerem nujno potrebujete naprave za prevoz tovora? V tem primeru so najboljša rešitev viličarji. V kolikor boste viličar le najeli, na spletno stran napišite le viličarji rabljeni in zagotovo boste našli proizvajalce, ki vam bodo ponudili tako nove kot rabljene viličarje. V Sloveniji najdete številne kvalitetne blagovne znamke za vsakodnevno rabo v skladišču, trgovini ali na gradbišču.

 

Če bodo vaši viličarji rabljeni, potem se pred najemom ali nakupom vprašajte, kje in v kakšne namene boste viličar potrebovali, koliko časa ga boste potrebovali, kako visoko boste dvigovali tovor ter ali potrebujete voznika viličarista. Na takšna in podobna vprašanja si odgovorite preden se odločite za najustreznejši rabljeni viličar. Če boste želeli brezhibno delovanje delovnega stroja, potem ne pozabite na reden servis in stalno vzdrževanje in menjavo obrabljenih gum. Zagotovo pa ne smete pozabiti na kontrolo in vzdrževanje vilic.