Sesalnik za pepel po akcijski ceni

Sesalnik za pepel uporabimo tudi za čiščenje žara. V spomladanskem času se začne sezona piknikov in pečenje mesa na žaru. Vsak moški ima doma rad svoj žar na oglje, s katerim lahko pripravimo izredno okusno meso, ki ga ne more prekašati nihče. Po končanem pečenju pa je žar potrebno temeljiti očistiti in ga pripraviti za ponovno rabo. 

Sesalnik za pepel na bo po končanem delu omogočil takojšnje čiščenje, saj lahko z njim posesamo še topel pepel, ki se je nabral po peki. Sesanje je varno, saj je bil sesalec testiran in preizkušen v različnih pogojih. Sposoben je posesati ogromne količine smeti, saj mu edinstven filtrski sistem dopušča odlično sesanje. 

Sesalnik za pepel je primeren za suho čiščenje in ima veliko trajno sesalno moč. Naprava za dobro sesanje ima tudi certifikat Združenja za tehnične preglede TÜV. Ta certifikat dokazuje, da je prestal zahteven program preizkusov in je na najvišji stopnji varnosti. Ravno zato je odličen za odstranjevanje pepela iz kamina ali žara. 

Pometalec tal je lahek in priročen

Pometalec tal je odličen za pometanje večjih ravnih površin. Ker je izredno enostaven za uporabo, ga bodo z veseljem uporabljali tudi moški, ki ne čistijo prav radi. Priročna oblika pometalca nam omogoča, da ga po uporabi hitro pospravimo. Lahko ga postavimo v vsako omaro ali kot, kjer nas ne bo oviral. 

Pometalec tal ima priročno posodo, v katero se nabirajo smeti. Posode ni potrebno vsakodnevno prazniti ampak jo lahko izpraznimo le takrat, ko opazimo da pometalec ne pobira več dobro vse umazanije. 

Pometalec tal deluje z odličnim sistemom ščetin, ki krožno in pobirajo vse kar je na tleh. Za pometanje ga moramo potiskati naprej. Primeren je tudi za tiste, ki niso več tako okretni, saj se pri uporabi ni potrebno sklanjati ali prepogibati. To je najlažje pometanje na svetu.