Servis kmetijske mehanizacije

Servis kmetijske mehanizacije je potreben vsako leto, saj so običajno kmetijske naprave med vsakodnevnim delom izpostavljene velikanskim obremenitvam. Da se kmetu stroji in naprave ne okvarijo, jih je potrebno redno servisirati. Kdor stroje zanemari, hitro plača ceno, saj se mu prej ali slej pokvarijo. 

Servis kmetijske mehanizacije se v Sloveniji lahko dobi pri najboljših mehanikih in pri pooblaščenih serviserjih določene blagovne znamke. Ker se naprave razlikujejo, se lahko zgodi, da običajni mehanik ne bo vedel, kje tiči napaka in kako naj jo najbolje odpravi. Ravno zato je pomembno, da se pri težavah obrnemo le na tiste serviserje, ki imajo dovolj izkušenj s točno določenimi napravami. 

Servis kmetijske mehanizacije uporabniku seveda omogoča dolgoročno uporabo naprav. Ker kmetijska mehanizacija veliko stane, si po nakupu nihče ne želi, da bi se hitro okvarila. Vendar pa marsikdo hitro pozabi, da mora za vzdrževanje svojih strojev poskrbeti tudi za ustrezne preglede in kontrole. Četudi traktorja ne uporabljamo vsak dan, mora biti vsaj enkrat na leto ustrezno pregledan, da bo dolgo dobro deloval. 

Stekla za traktorske kabine nudijo zaščito pred soncem

Stekla za traktorske kabine so pomembna iz različnih razlogov. Eden izmed zelo pomembnih je tudi ta, da kmetu v poletnem času, ko so temperature izredno visoke in je sonce zelo močno, nudijo zaščito pred UV žarki. Če imamo v lasti večjo kmetijo, bomo zagotovo delali tudi ob tistih urah, ko je sonce najvišje in nas zlahka ožge.  

Stekla za traktorske kabine tako poskrbijo, da delamo brez nevarnosti, da bi nas sonce opeklo. Poleg tega si tako v traktorski kabini lahko priskrbijo idealne pogoje za delo. Klasične traktorske kabine imajo 4 stekla na vsaki strani, ki nudijo optimalno zaščito. 

Stekla za traktorske kabine se lahko v primeru razbitja naročijo, saj jih je potrebno zamenjati. Razbito steklo je za delavca lahko zelo nevarno.