selitveni servis

Medtem, ko ima selitev v novo domovanje veliko prijetnih skrbi, pa na drugi strani prinaša tudi ogromno neprijetnih opravil. Eno od teh je zagotovo selitev vsega pohištva, ki ga nameravamo preseliti v naše novo domovanje. Če se z lažjimi predmeti lahko sami nekako spopadamo, pa nas zagotovo čakajo težave pri večjih predmetih, kot so na primer sedežne garniture, postelje, omare in še marsikaj drugega. V tem primeru je selitveni servis najboljša rešitev.

S selitvenim servisom bo vaša selitev v nov dom veliko bolj brezskrbna. Kakovosten selitveni servis bo poskrbel za profesionalno in kvalitetno selitev pohištva ali pa zgolj posameznih predmetov, ki bodo prispela v vaš nov dom popolnoma brez poškodb. Če vaše novo domovanje še ni pripravljeno za vselitev, potem vam selitveni servis nudi tudi možnost začasnega ali trajnega skladiščenja predmetov v njihovem skladišču, ki je zavarovano, suho in ogrevano.

Selitveni servis Ljubljana je ključ do prevozov najrazličnejših predmetov

Prevažanje težkih in velikih predmetov iz enega mesta na drugega za marsikoga predstavlja veliko težavo, če za to nima ustreznega prevoznega sredstva, kot je na primer prikolica, kombi ali pa manjše transportno vozilo. Temu problemu se najbolj enostavno izognete, če poiščete svojemu domu najbližji selitveni servis. Ljubljana kot glavno mesto, je s tovrstnimi storitvami zelo bogata, zato tehten razmislek pri izbiri najbolj primernega ponudnika nikoli ni odveč. 

Če ste doma iz Ljubljane ali njene okolice, potem je selitveni servis Ljubljana najboljša izbira pri selitvi pohištva ali zgolj posameznih predmetov, pri selitvi poslovnih prostorov, hiš, stanovanj ali pa v primeru, da se morate znebiti ogromne količine kosovnega materiala. Tovrstne storitve vam pridejo prav tudi v primeru, ko potrebujete prevoz težjih predmetov ali pa celo umetniških del. Kakovostni selitveni servis v Ljubljani namreč poskrbi za optimalno zaščito vseh predmetov, za kar se uporablja kakovostna embalaža in druga zaščitna sredstva.