infekcija-z-glivicami

Glivice so lahko zelo nadležne, povzročajo nepredvidljive okužbe, ki močno vplivajo na naš vsakdan. Čeprav običajno ne gre za kakšne zelo nevarne okužbe, je to velika obremenitev za splošno počutje in kakovost življenja, da ne omenjamo izgleda telesa. Zato je pametno pravočasno ukrepati, sploh če poznamo prave rešitve za tak primer – ob glivičnih okužbah je zelo učinkovito zdravilo Atifan.

glivicna-okuzba-noge

Opravka imamo z različnimi vrstami glivičnih okužb, zato je treba vedno pripraviti pravi načrt zdravljenja. Poznamo tudi več vrst glivic, predvsem nam povzročajo preglavice dermatofiti, včasih pa tudi kvasovke. Ni nujno, da bomo za vsako glivično okužbo lahko izkoristili ista zdravila, čeprav so ta sredstva načeloma precej vsestranska. Atifan učinkuje tako pri okužbah z dermatofiti kot kvasovkami, uporablja se v različnih oblikah glede na to, s kakšnimi težavami imamo opravka.

Atifan dobimo kot kremo in tablete

 

Najpogosteje se proti glivičnim okužbam uporabljajo kreme. Te so zelo učinkovite za glivične okužbe kože. Kremo večkrat dnevno nanašamo na prizadeto mesto, da se razvoj okužbe zaustavi in glivice uspešno odpravimo. Tudi Atifan dobimo v obliki priročne kreme, takšno ponudbo ima tudi spletna lekarna moja-lekarna.com. To je rešitev za blage okužbe, ki jih lahko naslovimo kar sami doma s sredstvi, ki so na voljo v prosti prodaji brez recepta.

Za bolj trdovratne težave se lahko uporabljajo tudi Atifan tablete. Te so zelo učinkovite pri različnih glivičnih okužbah, predvsem za okužbe stopal in nohtov. Tablete načeloma predpiše zdravnik, ki pripravi pravi načrt zdravljenja. Lahko se uporabljajo tudi v kombinaciji s kremo za kar najboljše rezultate. Vsekakor lahko pričakujemo, da bo možno na ta način odstraniti tudi trdovratne glivice, res pa je, da takšen tretma traja nekoliko dlje časa, ponavadi več mesecev. 

Na voljo imamo učinkovite rešitve, tudi pri trdovratnih okužbah. Atifan je prava izbira v primeru, da se želimo uspešno rešiti glivic in težav, ki jih te povzročajo.