otroški vozički 3v1

Če za svojega malčka nakupujete otroški voziček, vam priporočamo, da izbirate kar med otroškimi vozički 3v1. Vozički takšne vrste vključujejo še avto sedež, košaro in prevleko, ki vašega malčka dobro zaščiti pred neugodnimi zunanjimi vplivi.

Otroški vozički 3v1 so vam na voljo v vseh specializiranih prodajalnah z otroško opremo. Na ogled in tudi za nakup so vam na voljo še v spletnih trgovinah, kjer lahko vozičke in drugo otroško opremo kupujete po nižjih cenah.

Otroški vozički 3v1 vrhunskih proizvajalcev imajo zelo dolgo življenjsko dobo, tako da vam bo takšna izbira dobro koristila za uporabo pri več otrocih oziroma boste voziček lahko kasneje tudi podarili ali prodali naprej. Seveda pa ga boste morali tudi redno primerno čistiti ter vzdrževati.

Sodobni proizvajalci otroške opreme so vse bolj osredotočeni na to, da proizvajajo tudi večfunkcionalne izdelke, kar otroški vozički 3v1 vsekakor so.

Zibelka z opremo ali brez

Zibelka je vrsta opreme za malčke, ki ima za seboj že zelo dolgo zgodovino. Že od samega začetka je veljala za odličen pripomoček, s katerim so lahko v hipu pomirili novorojenčka in to velja še dandanes.

Zibelka vam je na voljo v številnih specializiranih trgovinah z otroško opremo. Kupite jo lahko z opremo ali brez. Opremljena otroška zibelka vključuje tudi primerno vzmetnico in vso potrebno posteljnino za malčka.

Sicer pa zibelko lahko dodatno opremite še sami. Okoli nje lahko postavite različne otroške igrače in druge pripomočke, ki jih otrok lahko že zaznava z vidom ali sluhom.

Zibelke so praviloma zelo lepih in zanimivih barv, posute z najrazličnejšimi motivi. Nekateri starši za svojega malčka zibelko izdelajo kar sami, a morajo za takšno vrsto dela imeti kar nekaj znanja, izkušenj in ne nazadnje tudi dobrega materiala. Kakovostna zibelka je izdelana iz kakovostne vrste lesa. Katera drevesna vrsta je najprimernejša za izdelavo zibelke za vašega malčka, pa vam lahko svetujejo strokovnjaki, na primer proizvajalci pohištva.