Najem jadrnice Hrvaška

Najem jadrnice Hrvaška je zelo pogosta in priljubljena izbira, pri posameznikih, ki zelo radi potujejo k našim sosedom na morje. Najem jadrnice Hrvaška lahko opravite, kar preko spleta saj so vam tam na voljo različne vrste jadrnic, poleg tega pa imate zraven navedene tudi cene in pogoje poslovanja ter plačila, ki jih ponudnik ob najemu zahteva.

Najem lahko uredite za daljše ali krajše počitniško obdobje. Pri najemu jadrnice bodite pozorni na to ali znate oziroma imate izkušnje z upravljanjem plovila. Če niste vešči z upravljanjem jadrnice potem morate obvezno najeti skiperja, kateri ima dolgoletne izkušnje za varno in udobno plovbo po morju.

Najem jadrnice Hrvaška ponuja veliko različnih vrst plovil. Plovilo lahko prevzamete v različnih marinah oziroma pristaniščih odvisno od dogovora z ponudnikom. Najem jadrnice Hrvaška lahko opravite že pred otvoritvijo plovne sezone, in tako morda prihranite kakšen evro. Cena najema za jadrnico se giblje od 100 evrov na dan. Seveda je cena tudi odvisna od velikosti jadrnice in števila potnikov, ki bodo pri jadranju sodelovali.

Kazalo vsebine

Najem katamarana

Najem katamarana lahko opravite v tujini oziroma izbrani državi ali pa kar v Sloveniji. Na trgu je mnogo različnih ponudnikov, ki ponujajo različne vrste katamaranov, med ponudniki pa se razlikujejo seveda tudi cene najema katamarana.

Najem katamarana vam omogoča varno in prijetno plovbo. Tako bodo vaše počitnice brezskrbne in čudovite. Ustvarjali pa si boste lahko veliko novih in nepozabnih spominov.

S katamaranom lahko plujete na različne destinacije, čeprav so najbolj pogosto izbrane destinacije Grčija, Hrvaška, Italija ali pa druge eksotične destinacije. Katamaran lahko najamete za različno časovno obdobje, to je seveda odvisno od tega koliko dolge počitnice si želite, koliko ste pripravljeni plačati in koliko potnikov bo z vami potovalo. 

Da bi bila plovba s katamaranom kar se da najbolj varna in prijetna, morate seveda imeti tudi predhodnje izkušnje s tako vrsto plovbe.