Menjava stekla

Dandanes je steklo izredno pomemben del pametnega telefona. Lahko rečemo, da praktično vsi modeli nimajo več gumbov na sprednji strani in da se vse funkcije upravljajo preko ekrana. Steklo in ekran sta izdelana tako, da z dotikom hitro dostopamo do vseh funkcij. Brez aktivno delujočega ekrana tako rekoč ne moremo ničesar storiti.

Ekran ščiti močno in robustno steklo, ki se lahko ob padcu telefona tudi razbije. Če steklo poči, se lahko zgodi, da telefon ne deluje več. V takem primeru imamo na voljo le dve možnosti. Prva, dražja možnost je zamenjava starega telefona z novim. Drugi, cenejša pa pravimo menjava stekla, ki je za vsakega lastnika pametnega telefona bolj ekonomična. 

Menjavo stekla lahko preprečite z dodatno zaščito

Če se bojite, da se bo steklo na vašemu telefonu poškodovalo, je zelo priporočljivo, da ekran in steklo zaščitite s posebni zaščitnim steklom. Takšno steklo bo vaš telefon branilo pred udarci, pred praskami in pred poškodbami v primeru padca. 

Na tržišču imate več različnih vrst omenjenih zaščitnih stekel, ki spadajo v različne cenovne razrede. Boljša in dražja zaščitna stekla so veliko bolj kvalitetna in bolj učinkovito ščitijo vaš telefon. Tako vas menjava stekla ne bo skrbela, saj boste vedeli, da ste popolnoma zaščitili svoj telefon. 

Kje vam lahko zamenjajo steklo na telefonu?

Če pa ste se tudi vi zaradi nezgode znašli s počenim steklom, lahko pokličete enega izmed kakovostnih servisov, ki se nahajajo tako v Ljubljani kot tudi v ostalih večjih mestih. Tam so zaposleni strokovnjaki, ki jim je menjava stekla blizu in se spoznajo na različne blagovne znamke telefonov. 

Telefon, ki jim ga boste zaupali, bodo popravili v najkrajšem času in vam tako omogočili hitro uporabo vašega aparata. Ker je telefon postal tako pomemben del človeškega življenja, vam določeni serviserji steklo menjajo že v istem dnevu. Po potrebi pa vam telefon pošljejo tudi po pošti.