Inštrukcije so dokaj priljubljene, poleg tega so na voljo mnogi inštruktorji. Ponudba je dobro razvita, kar pomeni da ne bo težko najti prepričljivih inštruktorjev, ki odgovarjajo na veliko povpraševanje. A pri tem moramo upoštevati povpraševanje, ki je osredotočeno na splošne predmete, pri katerih imajo učenci največ težav. Nekaj manj ponudbe lahko pričakujemo pri strokovnih predmetih, čeprav seveda tudi pri teh najdemo dobre inštruktorje. Največ sreče bo pri iskanju inštruktorjev za tiste predmete, pri katerih pogosteje iščemo to obliko učne pomoči.

Inštrukcije elektrotehnike

Elektrotehnika je pogosta vsebina v študijskih programih, pojavlja pa se tudi že prej v izobraževalni vertikali, na strokovnih srednjih šolah in tehniških gimnazijah. To pomeni, da morajo inštruktorji pokriti širok spekter različnih znanj in veščin, seveda se inštrukcije elektrotehnike dotikajo tudi kakšnih praktičnih primerov. V poštev pridejo odlični inštruktorji, ki so dobro pripravljeni na delo na tem področju.

Povpraševanja so deležne tudi inštrukcije elektrotehnike za študente, pri čemer je treba zagotoviti odlično poznavanje teh vsebin. Študijski programi so lahko zelo poglobljeni, zato mora biti inštruktor res strokovnjak za elektrotehniko.

Inštrukcije poslovne matematike

Še en primer priljubljenih strokovnih inštrukcij so inštrukcije poslovne matematike. Po tem povprašujejo predvsem tisti, ki so si po srednji šoli oddahnili, ker so opravili z matematiko, a jih nato podobne vsebine pričakajo spet pri študiju. Seveda pa so lahko inštrukcije poslovne matematike v veliko pomoč tudi drugim študentom, pravzaprav vsakomur, ki ima težave z razumevanjem teh vsebin. Povpraševanja je kar nekaj, tako da je tudi ponudbe dovolj. Pravzaprav se inštrukcije poslovne matematike uvrščajo med najbolj priljubljene izbire, če se omejimo na inštrukcije predmetov, ki prevladujejo v študijskih programih, ne v srednjih in osnovnih šolah. Spet je seveda zelo pomembno, da za takšne inštrukcije izberemo dobrega inštruktorja, ki bo svoje delo opravil brezhibno, le tako lahko pričakujemo dobre rezultate.