Ford Fiesta

Ford Fiesta je odličen avtomobil za vse, ki potrebujejo manjše praktično vozilo, s katerim se bodo brez težav odpeljali v službo ter peljali otroke v šolo. To je avtomobil, ki ga zaradi njegove majhne velikosti lahko brez težav parkiramo povsod. V mestih je namreč na voljo vedno premalo parkirnih mest in zato se vozniki jezijo, ker svojih velikih avtomobilov ne zmorejo parkirati na majhna in ozka parkirišča.

Ford Fiesta je odlična prav za takšne namene, saj jo bomo z lahkoto parkirali v vsak bočen položaj. Stisnili jo bomo lahko tudi v najožja parkirna mesta. Avtomobil odlikujejo tudi njegove vozne lastnosti, saj je izjemno tih in udoben. Vsakdo, ki ima doma Ford Fiesto se rad pohvali, da je to avtomobil, ki mu omogoča tudi dolgotrajno vožnjo brez bolečin v hrbtu.

Ford Fiesta je robusten avtomobil , ki ima povišano karoserijo, kar je praktično tudi za vožnjo po razgibanemu terenu. Višina podvozja je namreč ključna, ko se želimo izogniti praskam in udarcem v robnike ter razne ovire, ki se pojavijo na poti.

Škoda Fabia z bencinskim motorjem

Škoda Fabia je odličen manjši avtomobil, ki se optimalno obnese v mestnem okolju. KO kupujemo avtomobil vedno razmišljamo o tem, ali bi kupili bencinski ali dizelski motor. Vsekakor velja splošno pravilo, da je bencinski motor odličen za krajše vožnje, dizelskega pa vzamemo takrat, ko vemo, da se bomo z avtom odpravljali tudi na daljše poti. Vsekakor je nakup bencinskega motorja cenejši, zato se veliko9 kupcev odloči za slednjega.

Škoda Fabia, ki ima dizelski motor, se večkrat srečuje s težavo zapackanega motorja, kar za kupca ni najbolj ugodno. To se zgodi predvsem tistim voznikom, ki se z dizelskim motorjem vozijo predvsem po mestu. Ravno zato moramo v takem primeru kupiti bencinski tip motorja, ki je izdelan za tak tip vožnje, kar nam omogočajo vsi bencinski modeli Škoda Fabia.