flaške

Mediji nas stalno opozarjajo na to, kako zelo pomembno je pitje tekočine, še zlasti vode. Na to čez dan pogosto pozabljamo, zvečer, ko nas, na primer, muči glavobol, pa se zavedamo posledica česa je to – popili smo namreč premalo tekočine. Če bi imeli pri sebi primerno simpatično flaško, bi najverjetneje zaužili več tekočine. 

Flaške so tudi zato lahko zelo dobrodošlo promocijsko darilo. Če imate svoje podjetje in razmišljate o primernem promocijskem materialu, so torej flaške več kot odlična izbira. 

Promocijske flaške so navadno zelo lepih pisanih barv. Na njih je napisno ime podjetja oziroma logotip, po možnosti pa še nekateri pomembnejši podatki. Takšne flaške nam vedno pridejo prav; ko smo doma, v službi, na izletu, ko se ukvarjamo z različnimi vrstami športa, ko smo na sprehodu.

Ugodne in kakovostne flaške za promocijo so vam na voljo tudi v spletni trgovini. Poleg flašk boste na istem mestu lahko posegali še po drugih vrstah promocijskega materiala. 

Promocijski material tudi za najzahtevnejše obiskovalce sejma 

Če dejavnost svojega podjetja zelo pogosto predstavljate v javnosti, na primer na katerem od večjih ali manjših sejmov, je še kako zelo dobrodošlo, da imate s seboj oziroma pri roki promocijski material. 

Promocijski material je lahko vseh vrst, a pomembno je, da boste svojim potencialnim strankam oziroma kupcem podarili nekaj, kar bodo lahko praktično uporabljali prav vsak dan. Morda so to simpatične flaške ali pa veliki, pisani dežniki. Izjemno priljubljeni so tudi USB ključki, vratni trakovi, zapestnice, vžigalniki, pisani kemični svinčniki. 

Na promocijski material ne pozabite natisniti bistva vaše dejavnosti; najbolje, da kar ime podjetja oziroma logotip in ne nazadnje še telefonsko številko ali pa mail. Osebe, ki jim boste promocijske predmete podarili jih bodo koristno uporabljale, hkrati pa bodo za vas oziroma vaše podjetje delale tudi dobro reklamo. 

Ideje za dober promocijski material lahko poiščete kar po spletu, kjer je res zelo veliko ponudbe.