Na trgu je ogromno ponudbe, ki vam lahko pride zelo prav pri izbiri promocijskega darila. V zadnjem času so še posebej priljubljene flaške v najrazličnejših oblikah, barvah, poslikavah. Tem izdelkom so lahko dodane tudi prav posebno oblikovane slamice, narejene iz stekla. 

Flaške so narejene iz kakovostnega stekla. Navadno so oblečene v posebne tekstilne obloge, na njih pa je napisano ime podjetja. So izjemno praktične za uporabo, zato so še toliko bolj zaželeno promocijsko darilo. 

V flaško si lahko že zjutraj natočite vodo in jo vzamete s seboj v službo, na vadbo, skratka kamor koli. Ker so flaške mikavne tudi na pogled, jih lahko postavite na mizo ter jih imate med delom vedno pri roki. Na takšen način ne boste pozabili piti. 

Flaške si preprosto lahko namestite tudi na kolesa, ki pogosto vključujejo takšne dodatke za nameščanje bidonov ter podobnega. V stekleno flaško pa si namesto vode lahko natočite tudi kaj drugega, na primer dober domači čaj. 

Promocijska darila v spletni prodajalni 

Promocijska darila si lahko izbiramo na različne možne načine, a najpomembneje je, da si izberemo takšna, ki so uporabna. Tudi kar se cene tiče je treba biti dokaj previden. Za promocijsko darilo si nikoli ne smemo izbirati predragih daril, po drugi strani pa ne niti preveč poceni daril. Najbolje je, da izberemo srednjo mero. 

Promocijska darila morajo biti čim bolj uporabna za najrazličnejše starosti in za oba spola. Med bolj priljubljene promocijske materiale zagotovo sodi tekstil. Osebe, ki jim podarjamo promocijska darila, pa lahko razveselimo že z manjšimi materiali, kot so na primer ovratni trakovi, zapestnice, USB ključki ter podobno. 

V zadnjem času sok zelo atraktivne tudi steklene flaške. Kot promocijsko darilo pa se vedno dobro izkažejo tudi vžigalniki, kemični svinčniki, blokci, dežniki, etuiji za telefon. Ves promocijski material si lahko po ugodnejših cenah lahko naročite tudi v spletni prodajalni.