Feniksbus

Feniksbus je odlično potniško vozilo, ki ga ima v lasti vedno več agencij, saj omogoča udobno prevažanje manjših skupin turistov. Turisti uživajo v manjših skupinah, saj imajo občutek, da jih zaposleni bolj poznajo in si zanje resnično vzamejo čas. Če si želimo potovati udobno in varno, je zelo priporočljivo, da se pridružimo manjšim potovalnim turistični skupinam, kjer bodo imeli popolnoma drugačen odnos do njihovih gostov. Če smo del velike skupine, nas vodič običajno sploh ne pozna. 

Feniksbus je izredno vsestransko vozilo, ki se lahko popolnoma prilagodi vsaki situaciji, v kateri se znajde vodič, ki mora na izlet popeljati 30 nadobudnih turistov, ki se morajo po izletu domov vrniti polni volje in zanosa za naslednji dan. Če imamo manjšo skupino turistov, jo bomo na manjšem avtobusi veliko bolj povezali med seboj, kar pa se na večjih avtobusih velikokrat ne zgodi. 

Feniksbus je vozilo, na katerega se lahko popolnoma vedno zanesemo. Pri delu nas ne bo nikoli pustil na cedilu in vedno nas bo varno pripeljal do cilja. 

Iveco bus za mestni potniški promet

Iveco bus je odličen za mestni promet, saj so njihovi modeli izdelani tako, da se potniki znotraj vozila počutijo izredno lepo in udobno, kar je bistveno za vsako mestno vožnjo. Avtobus mora biti oblikovan tako, da se bodo potniki med vožnjo v službo počutili dobro. Le tako bodo redno uporabljali javni promet, s čimer bodo ugodno vplivali tudi na naše ozračje, ki je zaradi pretiranega prometa, na določenih koncih sveta popolnoma onesnaženo. 

Iveco bus tako ljudem v mestu nudi opcijo mestnega prevoza do delovnega mesta. Veliko ljudi se je že odločilo, da avtomobila ne uporabljajo in da se raje peljejo z avtobusom, saj jim to omogoča bolj brezskrbno pot v službo. 

Iveco bus je praktičen predvsem zato, ker nam po prihodu v službo ni potrebno razmišljati o iskanju parkirišča, ki jih v mestu vedno primanjkuje.