Estetsko zobozdravstvo

Zobozdravnike običajno povezujemo s pregledi, zdravljenji, predvsem pa z zahtevnimi in bolečimi posegi, kot je puljenje zob. A seveda nam strokovnjaki s tega področja ponujajo tudi celo vrsto drugih storitev, s katerimi lahko dobro poskrbimo za zdravje in izgled svojih zob. Na voljo imamo kar nekaj možnosti, če želimo na lastno pobudo polepšati svoje zobe – za to skrbi estetsko zobozdravstvo, ki lahko ponudi navdušujoče rezultate.

Med značilnimi storitvami estetskih zobozdravnikov je beljenje zob, po katerem je tudi največ povpraševanja. Zobje se s časom razbarvajo, pojavljajo se tudi različni madeži in druge nevšečnosti, ki jih ne moremo odpraviti preprosto z rednim čiščenjem. Tako so včasih potrebni estetski posegi, ki ponujajo bistveno boljši učinek pri beljenju. Za beljenje zob imamo na voljo več rešitev, odločimo se na podlagi situacije, najbolje seveda po posvetu z zobozdravnikom. Ravno zato je pametno izbrati ponudnika, ki lahko opravi več storitev, ne le ene.

Priljubljeno je lasersko beljenje zob, ki ponuja dober rezultat, čeprav gre za hiter in neboleč postopek. Seveda pa lahko pri estetskih zobozdravnikih najdemo še druge možnosti za beljenje oziroma preoblikovanje zob. Na voljo so tudi izdelki, ki pri tem pomagajo in lahko dopolnijo nekatere osnovne storitve. Estetsko zobozdravstvo recimo ponuja zobne luske in prevleke, s katerimi lahko učinkovito preoblikujemo vsak zob brez kakšnih posebnih posegov.

Kazalo vsebine

Druge storitve

Za lepe in zdrave zobe poskrbimo tudi z drugimi storitvami, ki jih najdemo pri zobozdravnikih s širšo ponudbo. Ni nujno, da gre prav za estetsko zobozdravstvo, tudi druge opcije so lahko zelo koristne za vzdrževanje zdravih in lepih zob. Predvsem mislimo na mnoge storitve s področja ustne higiene, recimo na čiščenje zobnega kamna. To so storitve, ki jih lahko včasih dobimo na enem mestu pri estetskih zobozdravnikih, splača pa se seveda povprašati o teh možnostih tudi pri osebnem zobozdravniku, ki morda ponuja to storitev.