Normalno je, da želimo od časa do časa nekoliko popestriti svoj videz, še pogosteje pa se zgodi, da se moramo posebej pripraviti za kakšno posebno priložnost ali za novo življenjsko obdobje. V takšnih trenutkih so zelo dobrodošli vsi posegi, ki pomagajo do novega videza, še posebej pa tisti, ki res ponudijo opazno preobrazbo.

Izbira pravih tretmajev je seveda odvisna od tega, kaj bi radi dosegli. Pogosto želimo s takšnimi posegi recimo zaustaviti znake staranja in obnoviti mladosten videz obraza. V tem primeru bo prava rešitev bržkone botoks, ki ponuja zelo prepričljiv rezultat. Tretma je enostaven, hiter in skoraj povsem neboleč, končni rezultat pa je naravnost navdušujoč. Poleg tega je botoks primeren za različne prilagoditve, predvsem za pomlajevanje obraza, a tudi drugih delov telesa. Povsod, kjer želimo imeti mladostno, bolj napeto kožo brez gub, bo botoks odlično opravil svoje delo. Na ta način lahko dosežemo hitro in opazno preobrazbo.

Seveda se splača pozornost nameniti tudi tistim delom telesa, ki jih na ta način ne moremo enostavno pomladiti. Nekateri učinki staranja so trajni in jih ne moremo kar obrniti. Še posebej očitno je to pri zobeh, ki se lahko razbarvajo, poškodujejo ali celo izpadejo. A tudi v takšnih primerih imamo dobre rešitve za opazno preobrazbo. Navsezadnje je na voljo tudi storitev all on 4, ki omogoča popolno rekonstrukcijo poškodovanega zobovja oziroma manjkajočih zob. All on 4 se izvede tako, da se v čeljust vgradijo štirje zobni vsadki, na katere se nato namesti kompletna proteza. Na ta način imamo popoln nadzor nad podobo svojega nasmeha, seveda pa ima močno zobovje tudi druge pomembne naloge. Tudi če storitev all on 4 ni potrebna, imamo še vedno na voljo veliko zobozdravniških storitev, ki pomagajo do lepšega nasmeha – predvsem beljenje zob, pa tudi razne rešitve za poškodovane zobe.