ZenBook

Prenosnik lahko izbiramo na podlagi različnih lastnosti, običajno pa se izkaže, da izbira ni tako lahka, kot bi si morda mislili na prvi pogled. Opravka imamo z različnimi specifikacijami, predvsem pa z neštetimi modeli, med katerimi se moramo odločiti za eno samo napravo. Tudi če se omejimo le na ponudbo uglednih in cenjenih proizvajalcev ter najbolj priljubljenih serij, ne bomo imeli veliko manj dela. Dobro pa je, da to ponudbo poznamo, tako bomo bolje pripravljeni na delo, ki nas čaka pri izbiri novega računalnika.

Prenosnik Lenovo

Zelo verjetno je, da bo moč idealno napravo najti v ponudbi znamke Lenovo. To je namreč najbolj priljubljena znamka, ki pokriva potrebe širokega spektra uporabnikov. Veliko ponudbe ustreza povprečnim uporabnikom, ki potrebujejo vsestranski prenosnik. Seveda pa je prenosnik Lenovo lahko primerna izbira tudi za zahtevnejše uporabnike, tudi za poslovno rabo. V širni ponudbi pravzaprav najdemo prenosnik Lenovo za vsak namen, tudi kompaktne prenosnike in hibridne tablice. Čisto možno, da bo med temi izdelki izstopal kakšen, ki povsem odgovarja tudi na naše specifične potrebe.

Prenosnik ASUS

ASUS je prav tako cenjena in priljubljena znamka, ki sicer nima tako velikega tržnega deleža, ima pa zelo prepričljivo ponudbo v nekaterih segmentih. Serija ZenBook je recimo zelo priljubljena med različnimi vrstami uporabnikov, saj združuje različne vrste računalnikov. To so predvsem zmogljivi računalniki za zahtevnejše uporabnike, kar pomeni, da se bo serija ZenBook zelo dobro obnesla pri tistih, ki pričakujejo brezhibno delovanje pri vseh vrstah opravil. Ponuja pa ASUS tudi druge opcije, ki segajo onkraj okvira serije ZenBook. Znamka je posebej znana po vrhunskih igričarskih prenosnikih iz višjega zmogljivostnega ranga, medtem ko je kar nekaj prepričljive ponudbe tudi med nizkocenovnimi prenosniki. Na to znamko se lahko zanesemo, predvsem lahko pričakujemo, da bo vedno ponudila odlično razmerje med ceno in kakovostjo oziroma zmogljivostjo.