računalniki

V poplavi prenosnih in tabličnih računalnikov najdemo veliko vsestranskih modelov, ki se odlično obnesejo pri vsakdanji uporabi. Nekaj manj ponudbe pa je na voljo tistim, ki iščejo kakšne specifične naprave, ki bodo kar najbolje odgovorile na kakšne posebne potrebe. Ni nujno, da gre za zelo neobičajne zahteve, že hitro naletimo na določene omejitve, ki lahko otežijo izbiro prenosne naprave.

To bodo dobro vedeli zahtevnejši uporabniki, predvsem ljubitelji računalniških iger, ki potrebujejo zmogljiv prenosni računalnik. Tu pride v poštev recimo Razer prenosnik, ki je prilagojen prav takšnim uporabnikom, svoje izdelke v tem razredu pa ponujajo še nekateri drugi proizvajalci. Razer prenosnik ima to prednost, da je narejen prav za igričarje, tako da zelo dobro pokrije njihove potrebe. Tudi v tem razredu namreč srečujemo računalnike, ki so namenjeni vsestranski rabi, pogosto se tržijo kar kot poslovni ali službeni prenosniki, saj morajo imeti tudi ti zelo zmogljive komponente. Se pa igričarski računalniki že na prvi pogled ločijo od poslovnih, tako bo recimo Razer prenosnik navdušil z elegantno podobo v črni barvi z drznimi zelenimi poudarki.

Morda pa imamo pri izbiri prenosne naprave druge potrebe, namesto zmogljivosti recimo iščemo mobilnost, tako da bi raje izbrali tablico. V tem primeru pride gotovo v poštev ASUS tablični računalnik, ki je spet odličen primer naprave, ki pokriva potrebe zahtevnih kupcev. ASUS tablični računalnik lahko najdemo v različnih izvedbah, tako da se proizvajalec zelo dobro prilagodi povpraševanju in potrebam kupcev. Na voljo imamo seveda tablice, namenjene splošni uporabi, ima pa ASUS v ponudbi tudi nekaj drugačnih tabličnih računalnikov, ki bodo navdušili nekoliko zahtevnejše kupce. Za mnoge je odlična izbira ASUS tablični računalnik s priloženo tipkovnico, to je tako imenovani hibridni računalnik, ki kombinira odlike prenosnikov in tablic. Možno je dobiti celo tablice z operacijskim sistemom Windows in s presenetljivo zmogljivo konfiguracijo.