bovec rafting

Velikokrat se znajdemo pri nakupovanju raznih daril v dilemi, kaj bi slavljencu kupili. Sledijo tedni razmišljanja o njegovih interesih, hobijih in potrebah. Običajno se naš nakup konča v najbližji trgovini z darili, kjer kupimo še eno stvar več, ki bo končala na eni izmed polic. Zakaj pa ne bi začeli razmišljati izven okvirjev? Namesto predmetov in i stvari, kupimo slavljencu edinstveno pustolovščino, ki je ne bo nikoli pozabil. Bovec rafting je tako lahko odlična ideja za prvovrstno presenečenje.

Dejstvo je, da so danes stvari minljive, medtem ko spomini zagotovo ostanejo. Prijetna družba, neokrnjena narava, kristalno čista voda in izkušeni vodniki so garancija za nepozaben adrenalinski spust po reki Soči. Bovec rafting vam poleg tega zagotavlja brezhibno opremo in popolno varnost, zato so kakršnekoli črne misli popolnoma odveč. Podarite svojim najbližjim, prijateljem in znancem darilo, ki jim bo dolgo ostalo v njihovem spominu.

Tandemski skok s padalom za najbolj pogumne junake

Tistim, ki jim niso dovolj zgolj običajne adrenalinske pustolovščine kot so na primer rafting, soteskanje ali pa kajaki in kanu, priporočamo tandemski skok s padalom. Tu boste doživeli ekstremno izkušnjo prostega pada in izjemne količine adrenalina. Naj takoj omenimo, da gre za popolnoma varno aktivnost, ki vas ne bo pustila ravnodušnih.

Če se zanimate za tandemski skok s padalom, potem je prvi korak, da pobrskate kar preko spleta. Ugotovili boste, da lahko izbirate med skoki z različnih nadmorskih višin, pri čemer so vsi enako varni. Pri izbranem ponudniku dobite vso potrebno opremo, prav tako pa ste seznanjeni tudi z natančnim potekom celotnega skoka z letala. Ob tem boste bili seveda deležni tudi panoramskega poleta na izhodiščno točko, kjer boste lahko uživali v čudovitem razgledu z višine. Da pa vaši spomini ne bi zbledeli, se lahko odločite tudi za snemanje celotnega skoka, s katerim se boste lahko pohvalili pred svojimi prijatelji.