Športne stave postajajo ena od najbolj priljubljenih konjičkov, s katerimi se igralci zabavajo, morda celo dobijo kaj denarja, če dobro stavijo. Za določene igralce pa športne stave predstavljajo edini vir dohodka in vsak dan nekaj ur svojega časa namenijo analizi športov in ekip ter s športnimi stavami celo uspešno služijo. Zelo priljubljena vrsta stavnice je spletna športna stavnica, kot na primer stavnica Bet at home, ki jo je možno najti tudi na hrvaškem trgu, če vam je hrvaščina bolj domača, in sicer na povezavi https://www.top-kladionica.com/bet-at-home-bonus. Kako priljubljena je, priča veliko število registriranih uporabnikov. Uporabniku, ki se prvič registrira, Bet at home bonus podari. Največja možna višina bonusa pa je sto evrov.

Bet at home bonus pod pogoji

Torej spletna stavnica za športne stave Bet at home bonus podari, vendar le pod določenimi pogoji. Bonusa ne more dobiti kar vsak uporabnik. Za to, da Bet at home bonus dodeli, mora uporabnik izpolniti pogoje, ki jih spletna športna stavnica Bet at home navaja na svoji spletni strani. Eden od teh pogojev je ta, da mora uporabnik biti prvič registriran. Ne le to, na spletni strani športne stavnice je navedeno, da mora uporabnik biti star vsaj osemnajst let, torej biti mora polnoleten. Nato mora uporabnik, ki želi staviti, najprej nakazati znesek v določeni vrednosti na račun, ki ga je ustvaril v stavnici.

Bet at home bonus v določeni višini

Ko je ta znesek na računu stavnice, Bet at home bonus izplača v ustrezni višini, glede na znesek, ki ga je nakazal uporabnik. Možnost, da novopečeni uporabnik, ki se želi ukvarjati s športnimi stavami, od Bet at home bonus dobi, obstaja, vendar mora uporabnik sam izkoristiti to možnost, tako da klikne na ustrezni gumb. Ker pa nič na svetu ni zastonj, mora bonus, ko ga dobi, izkoristiti. In sicer, bonus mora uporabnik izkoristiti na tak način, da stavi na določen šport. Staviti mora tolikokrat, kot je to določila športna stavnica Bet at home. To, da stavnica ponuja bonus, je lepo razvidno na spletni strani.