ASUS ROG

Igranje računalniških iger je atraktiven hobi, s katerim si lahko zapolnimo prosti čas, nekateri pa se s tako imenovanimi e-športi tudi resno ukvarjajo. V vsakem primeru pa pri igranju iger pričakujemo prijetno izkušnjo, ki jo zagotovimo predvsem s kakovostno opremo, ki jo za ta namen uporabljamo. Izbiramo med komponentami, ki so narejene posebej za igričarje. Takšno opremo ponuja linija izdelkov ASUS ROG, ki izstopa z vrhunskimi izdelki, s katerimi brez težav navduši tudi najbolj zahtevne uporabnike.

Glavni aduti serije ASUS ROG

V ponudbi te serije vsekakor izstopajo ASUS ROG prenosniki (https://www.markoshop.si/156-asus-rog-prenosniki). To so prenosniki, ki brez težav poganjajo tudi sodobne računalniške igre, ki so lahko zelo zahtevne. Naprave so prilagojene zahtevam igričarjev, imajo vrhunske komponente in se s svojimi specifikacijami podrejajo potrebam svoje ciljne skupine.

Drugi opazen adut so ASUS ROG grafične kartice, ki za marsikaterega igričarja predstavljajo nujno opremo v namiznem računalniku. Gre za grafične kartice, pri katerih čipovje sicer prispevajo ugledni proizvajalci s tega področja, to sta AMD in Nvidia, ASUS pa komponente prilagodi, opremi s svojimi hladilnimi sistemi in nekoliko navije tudi delovanje te ključne komponente. ASUS ROG grafične kartice so zelo cenjene in prekašajo konkurenco pri zahtevnih igrah, kjer pridejo detajli še kako do izraza.

Druga oprema ASUS ROG

Seveda se pri podjetju ASUS dobro zavedajo, da igričarska izkušnja ni odvisna le od grafične kartice in nujnih strojnih komponent. Potrebujemo še kar nekaj dodatne opreme, ki jo prav tako najdemo v liniji ASUS ROG. Tako je recimo na voljo pestra zbirka računalniške periferije, to so predvsem tipkovnice in miške, slušalke in zvočni sistemi ter drugi dodatki, ki jih lahko s pridom izkoristimo pri igranju iger. Gotovo moramo pri tem izpostaviti gaming monitorje, pri katerih je znamka ASUS prav tako zelo cenjena, najdemo pa v ponudbi še marsikaj drugega.