Ali morate tudi vi zamenjati zunanja vrata?

Za nadgradnjo zunanjosti doma lahko uporabite več strategij, od urejanja okolice do nove barve do prekrivanja dovozne poti. Eden najhitrejših načinov, kako narediti velik vtis, pa je namestitev novih zunanjih vrat. Ta dokaj poceni možnost ne da daje domu le dodatno privlačnost, temveč ima tudi številne druge prednosti, ki jih prinašajo nova zunanja vrata.  

Sodobni materiali in konstrukcija dajejo novejšim vratom dodano splošno trajnost in večje izolacijske lastnosti, kar lahko ustvari vhod, ki ni le privlačen, hkrati pa tudi funkcionalen. Izberite zunanja vrata, ki se ujemajo z arhitekturo doma, na primer sorte s šestimi ploščami za kolonialno hišo ali vrste svinčenega stekla za viktorijansko. Za brezšivno obliko izberite barvo, ki se usklajuje ali je v nasprotju s stranskim tirom, oblogo in polkni. 

Kakšna zunanja vrata lahko izberete?

Vrata v svetlih odtenkih, kot so rdeča, oranžna ali rumena, vhodu dodajo vizualno energijo. Mehki odtenki vrat modre, zelene ali vijolične barve dajejo zunanjosti subtilen, svež videz. Vključite vrata s stranskimi lučmi, da temno preddverje spremenite v eno z dodatno naravno svetlobo. 

S pomočjo novih tehnologij lahko proizvajalci izdelajo tudi posodobljena zunanja vrata bolj varna. Kakovostni stili iz steklenih vlaken in jekla so še posebej močni in imajo običajno zmožnosti zaklepanja, ki presegajo starejša lesena vrata. Njihovi novi modeli so večplastni in so tako bolj odporni proti vlomom.  

Kupite nova elegantna in moderna zunanja vrata

Moderna vrata, ki so običajno izdelana v zlepljenih delih, so oblikovana iz enega kosa na vsaki strani vrat ali pa so združena z novimi tehnikami, kot so industrijski laserji ali posodobljena lepila, kar ustvari močnejša vrata. V kombinaciji z modernimi sistemi za zaklepanje s sorniki in širokokotnimi luknjami lahko nadgradnja vrat pomeni nadgradnjo vaše domače varnosti. Izolacija Pri nameščanju novih zunanjih vrat poiščite energetsko učinkovitost. 

Nova zunanja vrata imajo običajno boljše izolacijske lastnosti, kar jim omogoča, da pozimi zadržujejo toploto in jo poleti zadržujejo. Večina jeklenih in steklenih vlaken je napolnjena z izolacijo iz poliuretanske pene in vključuje vgrajeno vremensko zaščito na dnu, ki ustvarja oviro za vremenske elemente, kot so ekstremni veter, toča ali sneg. Tako boste skozi celo leto varni in se boste v lastnem domu odlično počutili.