Trajno odstranjevanje dlak

dostaves Splošno

Prekomerna poraščenost je nadloga s katero se spopadajo številne ženske kot tudi moški. Težava je večinoma kozmetične in estetske narave, ki pa lahko dolgoročno vpliva na posameznikovo počutje in njegovo samopodobo. Zato je trajno odstranjevanje dlak z laserji za te ljudi odrešilna bilka.

Terapija poteka z najsodobnejšimi laserskimi aparati za trajno odstranjevanje dlak, ki so popolnoma varni in izredno učinkoviti. Snop svetlobe je s kakovostnimi laserji usmerjen v rastne mešičke dlačic, ki s svojim pigmentom privabljajo ta snop. Lasersko odstranjevanje je zato bolj učinkovito in primerno le za temne dlačice, medtem ko je manj primerno za bele, sive, svetle in puhaste dlačice, čeprav tehnologija tudi na tem področju izredno napreduje.

Energija laserskega snopa je individualno prilagojena

Ko se boste odločili za trajno lasersko odstranjevanje dlak, boste bili najprej napoteni na posvet in pregled pri zdravniku. Zdravnik specialist bo odločil, kateri laser se uporabi ob posegu. Izbira laserja je individualno prilagojena tipu kože in tipu dlačic.

Vrsta energije laserskega žarka se med samim potekom zdravljenja prav tako prilagaja. Odstranjevanje dlačic ni enako na obrazu kot na nogah. Prav tako pa se razlikuje glede na tip kože. Če se želite trajno znebiti dlačic, potem morate biti potrpežljivi. Za učinkovito trajno odstranjevanje dlak je potrebnih več terapij, ki se zvrstijo na 4 do 6 tednov.

Zaupajte le strokovnemu osebju

Ponudba trajnega laserskega odstranjevanja dlak je na tržišču zelo pestra, zato je dobro, da se pred posegom temeljito pripravite in preučite možnosti. Pobrskajte po svetovnem spletu in poiščite čim več informacij o izbranih ponudnikih, kakšne laserje uporabljajo, kdo rokuje z njimi ali kako poteka terapija.

Komu boste trajno odstranjevanje dlak zaupali, je zelo pomembno. Pozorni bodite, da ponudnik tovrstne storitve uporablja izključno medicinske laserje in ne kakršnokoli drugo napravo. Prav tako je zelo pomembno, da z laserjem upravlja medicinsko osebje, ki ima primerno strokovno znanje in izkušnje.

You May Also Like..

Visokotlačna pištola

Visokotlačna pištola poskrbi za primeren tlak visokotlačnega čistilca

Visokotlačni čistilci se danes nahajajo že skoraj v vsaki domači delavnici. Če ne drugega, so dobrodošli pomočniki pri pranju naših […]

Soča rafting

Rafting and kayaking down the Soca river

The emerald Soca river is a very popular attraction for tourists from all around the world. The first impressions are […]

domače bučno olje_

Domače bučno olje si lahko naročite po spletu

Na okus določene jedi v veliki meri lahko vplivamo z najrazličnejšimi začimbami. Po drugi strani pa okus določenih jedi lahko […]