Search

 

Vabljeni na zaključni dogodek projekta CIVITAS ELAN

CIVITAS ELAN pripravlja zaključni dogodek projekta »Premaknimo se v pravo smer: z dosežki CIVITAS Elana do sprememb potovalnih navad«, ki bo v četrtek 20. septembra od 9. do 12. ure v Veliki sejni dvorani Mestne hiše. Na dogodku bodo predstavljene tudi izvedene aktivnosti na področju dostave blaga.

 Preberite si več

 

 

Konferenca o trajnostnih dostavah blaga v mestih bo 14. junija 2012 v Ljubljani

V sklopu evropskega projekta CIVITAS ELAN (www.civitasljubljana.si), katerega cilj je spodbujanje trajnostne mobilnosti v mestih, organizirata Prometni institut Ljubljana in Mestna občina Ljubljana konferenco o trajnostnih dostavah blaga v mestih, ki bo v četrtek, 14. junija, od 9.00 do 14.00 v Veliki sejni dvorani Mestne hiše, Mestni trg 1, Ljubljana.

Preberite si več


 

Brezplačni treningi varčne vožnje za dostavljavce

Evropski projekt CIVITAS ELAN, katerega cilj je spodbujanje trajnostne mobilnosti v mestih, bo s sofinanciranjem iz evropskih sredstev organiziral brezplačne treninge varčne vožnje za dostavljavce blaga. Treningi, ki bodo vključevali teoretični in praktični del, bodo potekali v mesecu aprilu v Ljubljani (teden med 16. in 20. aprilom).

Preberite si več

 

 

Konferenca o trajnostnih dostavah v Ljubljani

V okviru projekta CIVITAS ELAN bo predvidoma v mesecu juniju 2012 v Ljubljani organizirana konferenca o trajnostnih dostavah. Na konferenci bodo predavali strokovnjaki iz področja logistike, potekale pa bodo tudi delavnice iz področja obravnavane problematike.

Preberite si več