Tisk kuvert je pomemben del marketinških kampanj 

Tisk kuvert

dostaves Splošno

Tisk kuvert je za podjetje, ki s razpošiljanjem reklamnega materiala, pridobiva nove stranke, zelo pomembno. Pomembno je predvsem zaradi tega, ker napis in način potiska določa, ali bo bodoči kupec našo kuverto odprl ali jo bo vrgel direktno v koš. Če želimo, da kupca pritegne vsebina kuverte, moramo poskrbeti, da bo potisk čim boljši in kakovostnejši. 

Tisk kuvert je pomemben tudi zato, ker kar natisnemo na kuverto predstavlja prvi stik z našimi obstoječimi in bodočimi strankami. Ker si vsi želimo s strankami dobro poslovati, se moramo potruditi tudi za izgled vseka, kar je povezano z našim podjetjem. Potiskana kuverta je v bistvu tudi eden izmed dobrih načinov oglaševanja naše dejavnosti in naših storitev. 

Tisk kuvert mora biti atraktiven in zabaven. Nihče si namreč ne želi več prejeti dolgočasne kuverte, ki ne nosi na sebi nobenega sporočila. Ker imamo zelo malo časa, da prejemnika navdušimo, moramo poskrbeti, da bo tisk n design kuverte inovativen in poseben. Le tako bomo lahko v sekundi prevzeli osebo, ki drži našo kuverto in jo bomo nato očarali še z vsebino. 

 

Tiskanje plakatov za manjšo ali večjo prireditev

Tiskanje plakatov je potrebno pri vsaki organizaciji dogodka, saj s plakati najlažje in najhitreje obvestimo širšo množico, da bo v nekem kraju potekal določen dogodek. Če želimo, da bo organizirani ples ali veselica polna, bomo že vsak 2 tedna prej, razobesili atraktivne plakate, ki bodo oglaševali organizirano prireditev. 

Tiskanje plakatov poteka na različne formate. Nekateri se odločijo za manjše plakate, ki vsebujejo vse potrebne podatke o dogodku. Če pa želimo narediti vtis na ljudi, se bomo odločili za večje in kompleksnejše plakate, ki bodo že na daleč oznanjali organizacijo pomembnega dogodka ali prestave. 

Tiskanje plakatov lahko poteka z offset tiskom ali z digitalnim tiskom. Vse je odvisno od naklade oziroma od števila naročenih plakatov. 

 

You May Also Like..

gotovi parket

Vinilne talne obloge za kuhinjo kot rešitev modernih materialov

Tlakovanje oziroma  talne obloge v kuhinji so prav vedno velik vprašaj, predvsem kar se tiče tega, da jih je relativno […]

Digitalni tisk

Brezhiben digitalni tisk

V času, ko že praktično vse poteka digitalno, so takšne tudi fotografije. V primerjavi s starimi analognimi fotoaparati imajo sodobne […]

Motorna žaga Husqvarna

Motorna žaga Husqvarna vas ne bo pustila čakati pri delu 

Naprave svetovno priznanega proizvajalca Husqvarna so izjemno kakovostne in posledično tudi zmogljive. Z njimi lahko nemoteno in gladko opravljate svoje […]