Ročni viličar s funkcijo quick lift

Ročni viličar

dostaves Splošno

Ročni viličar je odličen za vsako skladišče, saj je tako priročen, da nam ne pobere veliko prostora. To je v manjših skladiščih izredna vrlina, ker navadno nimajo primernega spravila za velike viličarje. Navadno imajo takšni viličarji zmožnost dviga do dveh metrov, kar je za manjšo napravo odlično. Kar pa je najbolj priročno je funkcija hitrega dviga do 120 kilogramov z enostavnim pomikom ročice.

Ročni viličar mora imeti nameščena tudi dodana stranska koleščka, ki omogočajo nalaganje palete iz strani. V kolikor te funkcije nima, je njegovo delovanje precej okrnjeno. Nameščene ima odlična majhna kolesa, na katerih brez težav premikamo tudi breme, ki je težko 2000 in več kilogramov. Vilice imajo klasično dolžino, širina pa meri do 54 centimetrov.

Ročni viličar ima vedno vsaj eno leto garancije, ki nam zagotavlja varnost, da bo kupljeni viličar dobro deloval. Določene blagovne znamke nudijo še dodatno garancijo, s katero si napravo zavarujemo še za daljše obdobje. To je priročno v primeru nenadne okvare, saj tako lažje dobimo novega.

Servis viličarja in naročilo rezervnih delov

Servis viličarja poteka tako, da ga serviser pregled in po potrebi razstavi. Če opazi okvaro, bo rezervni del za popravilo naročil kar preko spleta. Na spletu namreč obstaja sistem vseh rezervnih delov, ki so na voljo in tako jih lahko v izjemno hitrem času serviser tudi prejme na naveden naslov. Ko je kos naročen mu lahko tudi sledimo in tako spremljamo, kdaj bo pri nas v delavnici. S tem si lahko splaniramo čas dela in tako poskrbimo, da je viličar hitro ponovno pri stranki.

Servis viličarja je potrebno opravljati vsako leto, saj tako poskrbimo, da naš viličar dolgo ostane nedotaknjen. Po daljšem neprestanem delovanju je namreč logično, da se bo viličar obrabil in da bomo morali določene dele zamenjati. Zato moramo imeti številko za servis viličarja vedno pri roki.

You May Also Like..

digitalni tisk

Delo v tiskarni je revolucioniral digitalni tisk

Pri klasičnem tiskanju je treba za vsak tisk posebej določene stvari pripraviti, zato je začetna cena za tiskanje lahko precej […]

motokultivatorji

Motokultivatorji s širokimi gumijastimi kolesi 

Pri delu na vrtu uporabljate številne naprave. Med njimi so zagotovo nepogrešljivi tudi motokultivatorji. Na trgu lahko izbirate med široko […]

legice

KATERE LEGICE SO PRAVE ZATE?

Odgovor je: SEVEDA! Katera od nas pa ne mara nositi legic? Ampak, ali jih nosiš samo za doma ali jih […]