Poliranje avtomobila je dolgotrajen postopek

Poliranje avtomobila je dolgotrajen postopek

dostaves Splošno

Poliranje avtomobila ni nujno opravilo, je pa izredno priporočljivo zaradi zaščite laka in barve avta. Z uporabo različnih polirnih sredstev lahko avtu obnovimo sijaj in odstranimo ostale nepravilnosti na laku, kot so razne praske, raze in odrgnine. S poliranjem lahko dosežemo, da bo videz avta skoraj takšen, kot bi ga ravno pripeljali iz proizvodnje. Posebne polirne paste in gobice nam omogočajo poliranje na manjših odsekih, pri tem pa je garancija odstranjenih prask lahko zelo velika, tudi do 95%.

 

Za učinkovito korekcijo barve je potrebno več stopenjsko poliranje, vse pa je odvisno od barve in trdote laka. Temnejša barva s tršim lakom potrebuje tudi daljši čas poliranja ter agresivnejše polirne paste in gobice. Poliranje avtomobila v večini primerov odstrani nepravilnosti z vseh tipov barv in lakov. S poliranjem povrnemo sijaj in globino barvi ter odstranimo zbledelost barve. V kolikor se tega zamudnega postopka ne želimo lotiti sami, si poiščimo ustreznega strokovnjaka.

 

Avtokozmetika je dosegljiva na vsakem koraku

 

Ko imamo svojega jeklenega konjička že nekaj časa v lasti, obstaja velika verjetnost, da ne izgleda več kot nov, kljub temu, da ga redno peremo in servisiramo. Poznavalci bi na njem hitro našli razne praske in raze, rumenkaste žaromete, umazana platišča itd. Da bo naš avto spet v optimalni formi in sijajnem izgledu, nam lahko učinkovito pomagajo mali triki z uporabo različne avtokozmetike. Ne le zaradi estetskega videza, ampak tudi zaradi varnosti v prometu je avtokozmetika pri večini voznikov redno uporabljena.

 

Avtokozmetika je seveda opcija, ni pa nuja, se pa sigurno obrestuje, če v vzdrževalna dela vložimo nekaj časa in truda. Poleg čistoče in zaščite vetrobranskih stekel, ki vsekakor predstavlja osnovo avtokozmetike, pa lahko poskrbimo za nego notranjih in zunanjih površin avta. Seveda je pred nakupom avtokozmetike potrebno premisliti, kaj resnično potrebujemo. Verjetno so praske na avtomobilu veliko manj pomembne kot čista stekla in žarometi, ki so nujni za varnost v prometu.

You May Also Like..

Avtomatska vrata cena je pogost vpis uporabnikov interneta

Avtomatska vrata cena je pogost vpis uporabnikov interneta

Avtomatska vrata cena lahko vpišemo v internet, če imamo željo spoznati različne karakteristike avtomatskih vrat. Na spletu obstaja vedno več […]

Manjša ali večja topla greda

Manjša ali večja topla greda

Zunaj svojega doma postavljate najrazličnejše zadeve, s katerimi si še dodatno izboljšujete kakovost svojega bivanja. Zelo priljubljena je tudi topla […]

polični regali

Polični regali za delovne prostore 

Morda imate doma večjo ali manjšo delavnico in že kar nekaj časa premišljujete, kako bi si v njej izpostavili še […]