Ms teams ustvarja prilagojen delovni prostor

Ms teams

dostaves Splošno

Verjetno ste že vsi slišali za Skype, ki se je do nedavnega uporabljal tudi v podjetjih za sklicevanje video konferenc ali pa sestankovanje med zaposlenimi. Moderni in sodobnejši nadomestek tega orodja je Microsoft Teams ali krajše ms teams, s katerim je delo v skupini še toliko bolj konstruktivno in tudi bolj enostavno. Z njim si na nek način prilagodimo delovni prostor glede na svoje lastne potrebe z uporabo različnih uporabnih poslovnih aplikacij in orodij.

 

S pomočjo tega programskega orodja lahko gostite neomejeno število udeležencev, torej ga lahko uporabljate zgolj za potrebe znotraj vaše poslovne skupine, ali pa z njegovo pomočjo gostite različne konference, kot so videokonferenca, spletna konferenca ali pa zvočna konferenca. Sedaj se ni potrebno več voziti na sestanek na drugi konec države, ampak lahko z ms teams to storite povsem enostavno kar preko računalnika. Stroški poslovnih poti so tako za podjetja bistveno manjši, delo pa bolje opravljeno.

 

Scrum je v IT industriji zelo popularna

 

Različne poslovne veščine so danes za številna podjetja zelo pomembna, saj omogočajo učinkovito vodenje in organizacijo poslovnih skupin. Različne strategije razvoja izdelkov se izbirajo na podlagi že uveljavljenih metodologij, med katerimi je še posebej priljubljena metodologija scrum. Osnovni cilj te metodologije je kar največja fleksibilnost in produktivnost, ki omogoča dnevno prilagajanje tekom celotnega življenjskega cikla izdelka.

Scrum velja za eno od najbolj priljubljenih agilnih metodologij. Za njo je značilno, da se lahko naročnik tekom projekta premisli v svojih željah in zahtevah, zato je zelo pomembna sposobnost hitrega odziva ekipe. Projekti scrum so običajno časovno omejeni na več manjših intervalov. Na začetku vsakega takega cikla se običajno določi količino dela, ki ga lahko neka razvojna skupina lahko opravi v tem času. Vse naloge se prenese v seznam in se določi njihovo prioriteto, sprotno spremljanje dela pa se opravi na kratkih jutranjih sestankih oziroma tako imenovanih dnevnih ciklih.

You May Also Like..

Razvoj otroških možganov

Razvoj otroških možganov

Otroci imajo bistre glave, a njihovi možgani še rastejo in se razvijajo. To pomeni, da se še razvijajo tudi umske […]

Implantati cenik lahko vpišemo v spletni brskalnik

Implantati cenik lahko vpišemo v spletni brskalnik

Implantati cenik je geslo s katerim bomo na spletu cenovno ugodne zobozdravstvene ordinacije, ki so na voljo v Sloveniji. Med […]

Trust the experts for the best adrenaline trip of your life!

Trust the experts for the best adrenaline trip of your life!

There are many adrenaline experiences waiting for you if you decide to visit the Soča valley in Slovenia. The nature […]