Med najbolj učinkovitimi estetskimi posegi je beljenje zob z laserjem

beljenje zob z laserjem

dostaves Splošno

Beljenje zob z laserjem je eno izmed najbolj učinkovitih način beljenja zob zato, ker e je teorija laserjev že prej dolgo uporabljala v zobozdravstvu za druge namene, kot za aktivacijo belila.

Laserji se v zobozdravstvu uporabljajo za vrsto različnih stvari, med njimi pa je zdravljenje parodontoze, lahko se zgodi, da je uporabljen laser za razkužitev prej vnetih zobnih kanalov, prav tako pa ima laser to sposobnost, da zobu poveča zmožnost prevzemanja fluorovih spojin, ki omogočajo boljšo zaščito zoba in ga naredijo manj občutljivega, kar pomeni, da je to tehnologija, ki ji lahko zagotovo zaupamo. Ne le, da je beljenje zob z laserjem hitro in učinkovito, je tudi zelo varno, saj so laserji, ki se uporabljajo v zobozdravstvu prilagojeni na to tako, da laser ne more poškodovati živca, ki je določen zobu, ki ga belimo ali drugače zdravimo in tako ne moremo narediti dodatne škode, poleg tega pa je beljenje zob z laserjem veliko bolj varno od vseh sistemov, ki jih lahko kupimo za domače beljenje zob.

Ob izgubi zob so edini odgovor implantati

Izguba zoba je za mnoge ljudi največja nočna mora. Ne le, da je proces boleč, prav tako se lahko zgodi, da je zob na zelo vidnem delu, kar nam lahko povzroča velike neprijetnosti v socialnem življenju, prav tako pa je oteženo prehranjevanje, vendar so vse to spremenili implantati. Dandanes, če se slučajno zgodi, da je izruvan zob, ki bi ga radi takoj nadomestili, ali če se zgodi, da si zob popolnoma odlomimo v nesreči, ga lahko takoj nadomestijo implantati, ki so prilagojeni na to, da se uporabljajo takoj po izgubi zoba, saj ne potrebujejo dodajanja kosti za svojo namestitev. To pomeni, da lahko oseba, kateri so bili vstavljeni implantati lahko dobi začasen zob takoj, na novega pa minimalno čaka.

You May Also Like..

Razvoj otroških možganov

Razvoj otroških možganov

Otroci imajo bistre glave, a njihovi možgani še rastejo in se razvijajo. To pomeni, da se še razvijajo tudi umske […]

Implantati cenik lahko vpišemo v spletni brskalnik

Implantati cenik lahko vpišemo v spletni brskalnik

Implantati cenik je geslo s katerim bomo na spletu cenovno ugodne zobozdravstvene ordinacije, ki so na voljo v Sloveniji. Med […]

Trust the experts for the best adrenaline trip of your life!

Trust the experts for the best adrenaline trip of your life!

There are many adrenaline experiences waiting for you if you decide to visit the Soča valley in Slovenia. The nature […]