Izbira primernega prenosnega računalnika

dell prenosnik

dostaves Splošno

Ko smo ure in ure v času več dni, mogoče mesca ali več preživeli z izbiranjem in primerjanjem različnih ponudnikov in specifikacij, ki bi se najbolje podale našemu stilu življenja pogosto ostane le izbira med znamkami, saj lahko za podobne cene dobimo zelo podobne računalnike kar se tiče zmogljivosti. Povprečen dell prenosnik bo tako po ceni kot po specifikacijah primerljiv z asus prenosniki v istem razredu. Četudi izbiramo osebni računalnik za osebno, poslovno ali igračarsko rabo moramo biti prepričani, da bo naš dell prenosnik zadostoval našim potrebam in enakega merila se morajo držati asus prenosniki.

Kaj nam lahko ponudijo asus prenosniki?

Asus prenosniki izvirajo iz multinacionalnega podjetja, ki je bil ustanovljen v Tajvanu in so bolj direktno osredotočeni na močen procesor. Kar se tiče grafike tudi asus prenosniki prisegajo na nVidia, ki jo kombinirajo z zaslonom z odlično resolucijo. Asus prenosniki tipa ZenBook in nekateri drugi modelu tudi vključujejo zaslon na dotik, za tiste, ki bi želeli bolj interaktivno uporabo.

Kar privlači veliko število kupcev je to, da so asus prenosniki dostopni v mnogo različnih cenovnih razredih in so tako sposobni zadovoljiti več različnih tipov strank. Od tistih najbolj zahtevnih, do takih, ki potrebujejo le zanesljivo napravo, ki jim bo dobro služila in korektno opravljala set osnovnih nalog.

Kako s tem tekmuje povprečen dell prenosnik?

Dell ima drugačno mentaliteto, ki ne ponuja toliko generalnih rešitev čez več cenovnih razredov, vendar v vsake dell prenosnik nudi najboljše, kar se na tisti cenovni točki da doseči, zato tudi vsak drugačen dell prenosnik vsebuje različne procesorje, ki niso vsi od istega proizvajalca.

Če se slučajno zgodi, da kljub veliki ponudbi ne obstaja vaš idealni dell prenosnik obstaja možnost, da si ga naročite kot custom izdelek. V vsakem primeru pa dell prenosnik pride v dobre roke, če slučajno z njim niste zadovoljni, ali kaj ne dela, ker imajo odlično pomoč uporabnikom.

You May Also Like..

Kakovosten in ugoden servis koles

Kakovosten in ugoden servis koles

če veliko kolesarite in če pri tej priljubljeni športni dejavnosti uporabljate še tako kakovostno kolo, se zelo pogosto pripeti, da […]

Rezervni deli IVECO so na voljo pri pooblaščenem zastopniku

Rezervni deli IVECO so na voljo pri pooblaščenem zastopniku

Potrošniki velikokrat iščemo različne poti in načine kje in kako bi lahko še prihranili nekaj denarja. Varčevanje na račun slabše […]

Najboljši način za uživanje filmov s prijatelji je prenosni mini projektor

Najboljši način za uživanje filmov s prijatelji je prenosni mini projektor

Veliko ljudi vedno večkrat organizira socialne dogodke okoli gledanja filmov ali zabave s podobnimi mediji, ki zahtevajo prisotnost kvalitetne in […]