Motorne žage v srednjem cenovnem razredu

Husqvarna 435

dostaves Dom

Kakšne motorne žage lahko pričakujemo v srednjem cenovnem razredu? Ugodna cena še ne pomeni, da ne bodo to žage, ki se ponašajo s posebno kakovostjo. Kar nekaj predstavnikov namreč kupcem, ki brskajo v tem segmentu ponudbe, nudi tudi priznana znamka Husqvarna, ki je znana po brezkompromisni kvaliteti svojih izdelkov.

V srednjem cenovnem razredu je privlačna izbira recimo motorna žaga Husqvarna 435. Ta je na voljo po ugodni ceni, torej ugodi tudi domačim uporabnikom in drugim manj zahtevnim kupcem, ki med prioritetne dejavnike pri odločitvi za nakup postavijo ceno. Ta motorna žaga stane kakšnih 400 evrov, je pa to odvisno od točne izvedbe, saj je na voljo več modelov z isto številko. V kakšni akcijski ponudbi se Husqvarna 435 prodaja tudi za nižjo ceno, bo pa treba vseeno odšteti vsaj dobrih 300 evrov. To je odlična cena za kakovostno motorno žago – Husqvarna 435 bo brez težav opravila večino dela okoli hiše, s katerim se redno srečujejo domači uporabniki. Je kot nalašč za čiščenje podrasti in grmičevja ter obrezovanje drevja, dobro pa se izkaže še pri mnogih drugih opravilih. Vsekakor je to izdelek, ki ga je dobro imeti pri roki.

Nadgradnjo moči in zmogljivosti prinaša Husqvarna 445, prav tako priljubljena izbira v srednjem cenovnem razredu motornih žag. To je sorodna izvedba modelu 435, a prinaša več zmogljivosti in je tako še bolj primerna za domačo rabo – Husqvarna 445 recimo omogoča učinkovito izdelavo drv, omogoča rezanje debelejših vej in tudi podiranje manjših dreves. Stane sicer že več kot 500 evrov, a gre za investicijo, ki se bo poplačala na dolgi rok. Te motorne žage so namreč izredno kvalitetne in pri občasni domači uporabi ponujajo praktično neomejeno življenjsko dobo. Iz tega razloga je tudi Husqvarna 445 izjemno priljubljen spremljevalec domačih uporabnikov, tudi tistih nekoliko zahtevnejših.

You May Also Like..

Odeje za zimo lahko spravimo pod posteljo

Odeje za zimo lahko spravimo pod posteljo

Odeje za zimo moramo poleti primerno spraviti ter jim zagotoviti suho in čisto okolje, v katerem bodo počakale na naslednjo […]

Zunanje kuhanje lahko prinesemo noter, če investiramo v električni žar

Zunanje kuhanje lahko prinesemo noter, če investiramo v električni žar

Če živimo v stanovanju, ki nas precej prostorsko omejuje, ali preprosto živimo nekje, kjer nimamo prostora, da bi si privoščili […]

Steklena notranja vrata so vrata modernega designa

Steklena notranja vrata so vrata modernega designa

Trendi so in vedno bodo in ves čas se nekoliko spreminjamo, ampak če se odločamo, da želimo opremiti dom tako, […]