Parni čistilec tal za sijoč dom

Parni čistilec tal

dostaves Splošno

Parni čistilec tal je idealen za vsako gospodinjo, ki si želi čist in urejen dom. Vsaka gospodinja se trudi, da bi imela lep in urejen dom, vendar vemo, da je ob današnjem tempu in dolgih delavnikih to včasih nemogoče. K sreči je na trgu veliko naprav, ki gospodinjam lajšajo delo. Zato je odločitev za nakup parnega čistilca odlična ideja.

Parni čistilec tal je lahko idealno darilo za rojstni dan ali za novoletno obdarovanje. Cena ni previsoka, tako ga lahko brez težav kupimo vsakomur. Naprava je vsestranska in je bo obdarovanec res zelo vesel. Naprava bo s pomočjo vseh priključkov, ki jih ima, hitro in brezhibno očistila naš celoten dom.

Parni čistilec tal priključimo na elektriko, napolnimo mu rezervoar z vodo in že lahko čistimo. Krpa iz mikrovlaken nam brezhibno očisti tla in jo lahko tudi brez dotikanja zamenjamo. Regulacija pare nam omogoča dvostopenjsko čiščenje, ki ga sami prilagajamo.

Mokro suhi sesalnik za hitro in enostavno čiščenje tal

Mokro suhi sesalnik se uporablja za čiščenje različnih talnih površin. Mokro suho čiščenje je postalo zelo aktualno, saj nam omogoča čistočo v eni potezi. Prostora ne potrebujemo predčasno pometati ali sesati, ker bo to storil naš mokro suhi sesalnik. Rezervoar bomo napolnili z vodo, ki jo bo med čiščenjem spuščal na tla in jo nato ponovno vlekel vase.

Mokro suhi sesalnik je zelo uporaben pri velikih površinah, dvoranah in halah, kjer nimamo časa za pometanje, ampak moramo hitro in temeljito počistiti vsak kotiček prostora. Dolga kabel, ki ga tak sesalec ima, nam bo omogočal ogromen manevrski prostor.

Mokro suhi sesalnik lahko tudi podarimo za darilo, saj ga bo vesela vsaka mlada ali starejša ženska ali pa tudi moški. Vsak pripomoček, ki lajša delo je vedno dobrodošel. Cene mokro suhih sesalnikov niso previsoke, tako si ga lahko privošči vsak.

You May Also Like..

Tisk kuvert

Tisk kuvert je pomemben del marketinških kampanj 

Tisk kuvert je za podjetje, ki s razpošiljanjem reklamnega materiala, pridobiva nove stranke, zelo pomembno. Pomembno je predvsem zaradi tega, […]

vinilna talna obloga

Sodobna vinilna talna obloga 

Vinilna talna obloga je v zadnjem času postala priljubljena. Ljudje so se redko kdaj odločali za vinilno talno oblogo, saj […]

Zaščitna stekla za telefon naročena preko spleta

Zaščitna stekla za telefon lahko z enostavnim klikom, kupimo tudi preko spleta. Ker so zaščitna stekla precej draga, uporabniki telefonov […]