Parni čistilec tal za sijoč dom

Parni čistilec tal

dostaves Splošno

Parni čistilec tal je idealen za vsako gospodinjo, ki si želi čist in urejen dom. Vsaka gospodinja se trudi, da bi imela lep in urejen dom, vendar vemo, da je ob današnjem tempu in dolgih delavnikih to včasih nemogoče. K sreči je na trgu veliko naprav, ki gospodinjam lajšajo delo. Zato je odločitev za nakup parnega čistilca odlična ideja.

Parni čistilec tal je lahko idealno darilo za rojstni dan ali za novoletno obdarovanje. Cena ni previsoka, tako ga lahko brez težav kupimo vsakomur. Naprava je vsestranska in je bo obdarovanec res zelo vesel. Naprava bo s pomočjo vseh priključkov, ki jih ima, hitro in brezhibno očistila naš celoten dom.

Parni čistilec tal priključimo na elektriko, napolnimo mu rezervoar z vodo in že lahko čistimo. Krpa iz mikrovlaken nam brezhibno očisti tla in jo lahko tudi brez dotikanja zamenjamo. Regulacija pare nam omogoča dvostopenjsko čiščenje, ki ga sami prilagajamo.

Mokro suhi sesalnik za hitro in enostavno čiščenje tal

Mokro suhi sesalnik se uporablja za čiščenje različnih talnih površin. Mokro suho čiščenje je postalo zelo aktualno, saj nam omogoča čistočo v eni potezi. Prostora ne potrebujemo predčasno pometati ali sesati, ker bo to storil naš mokro suhi sesalnik. Rezervoar bomo napolnili z vodo, ki jo bo med čiščenjem spuščal na tla in jo nato ponovno vlekel vase.

Mokro suhi sesalnik je zelo uporaben pri velikih površinah, dvoranah in halah, kjer nimamo časa za pometanje, ampak moramo hitro in temeljito počistiti vsak kotiček prostora. Dolga kabel, ki ga tak sesalec ima, nam bo omogočal ogromen manevrski prostor.

Mokro suhi sesalnik lahko tudi podarimo za darilo, saj ga bo vesela vsaka mlada ali starejša ženska ali pa tudi moški. Vsak pripomoček, ki lajša delo je vedno dobrodošel. Cene mokro suhih sesalnikov niso previsoke, tako si ga lahko privošči vsak.

You May Also Like..

Rezervni deli za traktorje Zetor

Rezervni deli za traktorje Zetor so vam na voljo v ponudbi pooblaščenih prodajalcev

Traktorji Zetor so najbolj prodajana blagovna znamka traktorjev v Sloveniji. Ta podatek nam pove, da mora imeti prodajna mreža močno […]

Kamini na drva

Kamini so lahko poceni način ogrevanja

Ljudje danes v množici različnih oblik ogrevanja neprestano iščemo možnosti, s katerimi bi bilo ogrevanje čim bolj poceni. Tako se […]

Električne kosilnice

Električne kosilnice so cenovno zelo dostopne

V poplavi različnih električnih aparatov, so tudi električne kosilnice postale zelo priljubljene. Ponudba električnih kosilnic je zelo raznolika in široka. […]