IVECO deli so najbolj primerni za vsa vozila IVECO

IVECO deli

dostaves Avtomobilizem

Iveco je priznana znamka lahkih in težkih tovornih avtomobilov, ter avtobusov. Med slovenskimi uporabniki je zelo priljubljena. Je ena od najbolj uspešno prodajanih znamk avtomobilov. Osnovni pogoj za dobro prodajo je gosta prodajna mreža, ki je dobro podprta s pooblaščenimi servisi. Na pooblaščenih servisih so vsem lastnikom avtomobilov znamke IVECO na voljo najboljši IVECO deli.

IVECO deli so namenjeni vsem tovornim vozilom in avtobusom znamke IVECO. Lahko so rezervni deli, nadomestni deli ali pa vsi dodatni deli za vozila IVECO. Rezervne dele običajno zamenjamo zaradi okvare ali obrabe. Nadomestni del je običajno le začasno vgrajen v vozilo za čas, ko je potrebno originalni del morda le popraviti. Dodatni deli so vsi delil, ki jih lastnik želi dodatno kupiti k obstoječi serijski opremi, z namenom izboljšanja funkcionalnosti vozila ali pa zgolj zaradi vizualnega učinka. Vsi IVECO deli so na voljo pri vseh pooblaščenih prodajalcih in servisih.

IVECO Bus ostaja z vami tudi po nakupu vašega avtobusa

Avtobusi predstavljajo prevozno sredstvo v javnem prometu. Namenjeni so prevozu večjega števila ljudi, ki najpogosteje potujejo na delovno mesto, po nakupih ali pa zgolj na počitnice ali izlete. Zaradi tega je potreba po varnosti potnikov toliko večja in vsi avtobusi morajo ustrezati strogim varnostnim zahtevam. Vsak kupec tako stremi k nakupu kakovostnih avtobusov med katerimi je tudi priznana znamka avtobusov IVECO Bus.

IVECO Bus je najnovejša serija turističnih, primestnih in mestnih avtobusov znamke IVECO. Z najnovejšo tehnologijo nudi najboljše udobje in varnost za vse potnike, ki uporabljajo avtobuse znamke IVECO. Bogata prodajna mreža avtobusov ima tudi močno podporo pooblaščenih servisov. Prodajalci znamke IVECO vam nudijo storitve tudi po nakupu avtobusa. Na njih se tako lahko obrnete kadarkoli, ko boste imeli probleme. Najlažje to storite kar preko spleta, kjer lahko poiščete najbližje pooblaščene zastopnike za IVECO Bus.

You May Also Like..

vozniški izpit

Dodatna usposabljanja, ki jih mora opraviti voznik začetnik

Z izrazitim povečanjem osebnega in tovornega prometa proti koncu 20. stoletja se je hkrati tudi močno povečalo število prometnih nesreč. […]

letne gume

Letne gume izjemne kakovosti

Kakovost je pri vsakem izdelku zelo pomembna, šele nato nam je pomembna tudi cena. Še posebej pa ke potrebno na […]

Električne polnilnice

Električna vozila v Sloveniji

Do kam lahko pri nas brezskrbno zapeljejo električna vozila? Glavno omejitev seveda predstavlja infrastruktura, specifično razpoložljivost polnilnih postaj, ki nudijo […]