Bio bizz je vsestransko organsko gnojilo

Bio bizz

dostaves Hobi

Bio bizz je gnojilo, s katerim boste naravno pognojili vse vaše rastline. Vsi imamo radi lep cvetoč vrt. Vsaka gospodinja se rada pohvali s svojii rožami, ki bujno cvetijo vso pomlad in skozi celo poletje. Rasltine pri rasti potrebujejo malo dodatne pomoči, zato gospe rade dodajo različna gnojila, ki pospešujejo rast rastline in omogočajo bujno cvetenje.

Bio bizz je čisto naraven izdelek, ki nam zagotovi močne in zdrave rastline, ki bodo cvetele skozi celotno sezono. Ker je gnojilo 100% naravno, bomo rastline gnojili brez skrbi, da bi ogrožali svoje zdravje, zdravje naših družinskih članov in naših ljubljenčkov. Zelo je pomembno tudi to, da ne bomo onesnaževali našega planeta z nevarnimi pesticidi.

Bio bizz je sestavljen iz alove vera, ki hrani in zaščiti naše rastline. Izboljšuje jim metabolizem in omogoča hitrejše vsrkavanje hranilnih snovi. Dobi se v različnih velikostih, tako lahko kupimo primernega za naše potrebe.

Časovna stikala nam omogočajo brezskrbno uporabo električnih naprav

Časovna stikala so zelo uporabna, ko moramo določeno električno napravo izklopiti ob točno določeni uri. Tako ne bomo skrbeli ali je naprava izključena in ne bomo porabili preveč energije. Naši računi za elektriko ba bodo znatno nižji.

Časovna stikala so lahko navadna ali digitalna. Navadno časovno stikalo ima vrtljivo nastavljivo programsko uro, ki bo poskrbela za izklop stikala. Časovno stikalo lahko nastavimo na različne intervale in ima možnost, da se vklopi večkrat na dan. Vsako časovno stikalo ima vgrajeno varovalo za otroke.

Časovna stikala, ki so digitalna, so postala zelo aktualna in imajo tudi daljši časovni razpon, ki lahko traja vse do 7 dni. Digitalna časovna stikala so zelo točna in vas ne bodo razočarala. Delujejo lahko tudi pri vroči temperaturi. Vgrajen imajo tudi poseben akumulator, ki ima možnost polnjenja. Za različna časovna stikala poglejte ponudbo na spletu.

You May Also Like..

Soca rafting Bovec

Tourism in Bovec

Bovec is well known as the perfect tourist destination for thrill-seekers. It’s conveniently situated on the riverbanks of the River […]

miselne uganke za otroke

Koristne miselne uganke za otroke

Verjetno se vsi strinjamo s tem, da so miselne uganke za otroke dober način, kako zaposlimo otroške možgane. Ker so […]

Rafting Bovec

Rafting Bovec je pogost spletni vpis

Rafting Bovec pogosto vpišejo ljudje, ki iščejo zabavo, adrenalin in nove izzive zase in svoje prijatelje. Bovec je eden izmed […]