Pisarniški tiskalniki HP

Prodaja tonerjev

dostaves Splošno

Poslovni uporabniki bodo kupili tiskalnik, na katerega se lahko povsem zanesejo. Še posebej to velja za zahtevnejše uporabnike, ki bodo opremo uporabljali v pisarni, šoli ali na podobnem delovnem mestu, kjer se veliko tiska in se potrebuje zanesljiva oprema.

Kateri tiskalnik izbrati za zahtevno poslovno rabo? Verjetno ni boljše izbire od izdelka priznanega proizvajalca HP. Hkrati pa gre opozoriti, da k tiskalnikom te znamke sodijo tudi originalni HP tonerji. Če se opremimo z neustreznim potrošnim materialom, bo zadovoljstvo zelo ogroženo. Prodaja tonerjev daje na razpolago široko paleto originalnih in neoriginalnih izdelkov, ki vplivajo na delovanje tiskalnika.

Kakšen tiskalnik izbrati?

Za pisarniško rabo pridejo v poštev laserski tiskalniki, ki se ponašajo z zanesljivim, učinkovitim, hitrim in varčnim tiskanjem. HP ima v ponudbi kar nekaj takšnih modelov v različnih kakovostnih in cenovnih razredih.

Za razliko od tiskalnikov pa se nekoliko manj razlikujejo HP tonerji. Tudi ti so na voljo v različnih izvedbah, saj morajo biti prilagojeni posameznim modelom tiskalnikov. Prodaja tonerjev je seveda močno razdrobljena na izdelke za posamezne znamke in posamezne modele, tako da se lahko v ponudbi hitro izgubimo. Kaj ima to opraviti z izbiro pisarniškega tiskalnika? Pravzaprav veliko. Tonerji imajo različne kapacitete in se razlikujejo tudi v določenih drugih lastnostih. Niso vsi HP tonerji na primer ustrezni za vse HP tiskalnike, prav tako ne bodo vsi ponudili istih rezultatov. Pri izbiri tiskalnika je pametno misliti tudi na to. Ko kupujemo tiskalnik, preverimo, kaj vse zmore pripadajoči toner. Prodaja tonerjev je bolj dobičkonosna, zato proizvajalci pogosto pocenijo tiskalnike in podražijo tonerje – pametno je plačati nekaj več za tiskalnik, ki uporablja cenejše tonerje.

Predvsem pri pisarniški rabi se na dolgi rok izkaže, da je varčen tiskalnik s cenovno ugodnimi tonerji prava izbira. Seveda morajo to biti originalni HP tonerji oziroma tonerji drugih priznanih proizvajalcev za druge znamke. Le tako bodo zadovoljni tudi najzahtevnejši uporabniki.

You May Also Like..

inštrukcije poslovne matematike

Inštrukcije poslovne matematike so lahko tudi zabavne

Matematika že od nekdaj dela ljudem raznovrstne težave. Še posebej pa poslovna matematika. Če so težave preveč velike in jih […]

briketi za pse

Briketi za pse po najbolj ugodnih cenah

Psi so med najpogostejšimi domačimi ljubljenčki, za katere moramo tudi primerno skrbeti. Pri tem mislimo tudi na njihovo prehranjevanje. Tako […]

eko plastika

Eko plastika z zmanjšanim vplivom na okolje

Z razmahom industrije polimernih materialov v drugi polovici 20. stoletja se je hitro začela največja prednost plastike spreminjati v pereč […]